O zaman değişim zamanı gelmiş abicim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)O zaman değişim zamanı gelmiş abicim![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba önce çalıştığını söylemişsin öyleyse tüm sistemler çalışıyor benzin anaktarını çevirdin ama içindeki benzini kontrol ettinmi sanki benzin yok gibi yapmış akü olamaz çünki marş işini yapmış uğraşmaktan bitmiştir akü marşı çeviriyorsa iş görür çevirmiyorsa şarza bağlamak lazım evde 12v herhangi bir adaptörü kullanabilirsin iş görür kolay gelsin
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)bence mevzunun aküyle bir ilgisi yok
akü komple bitmiş bile olsa vurdurunca çalışması gerekirdi
benim tosunum çalışıyordu :mrgreen:
bence olay bujilerden yada çalıştırma esnasında eksik yada yanlış yapılan bir işlemden
haydi çocuklar motora
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Motor sana küsmüş kardeşim. çok ilgisiz kalmışsınbencede aküden. servise götürdüğünde herşey netleşecek..
foam party
:mrgreen:
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)Celil benzin deposu dolu,ama söylediğin gibi aküden olduğunu düşünmüyorum ben de ,çünkü marş bsıyordu.Bujilerden şüpheleniyordum fakat kontrol ettim ateşleme yapıyor gibi.Doğan'ın söylediği gibi ilgisiz bıraktık küstü bize herhalde,2 sene de 450 km yol mu yapılır demek istiyor herhalde :P
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)aküdür akü
sen beni dinle
hayır aynısı başıma geldi de biliyorum, regalle.
yol yapalım yol

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)o zaman dediğin gibi bir çift buji biraz ilği bu işi çözer
ayrıca bujiyi kontrol için bujiyi sök ateşleme kablosunun üzerine tak marşa baş uç tınak kısmından şaseye yaklaştır ateşleme yapmıyorsa arızalıdır normalde şaseye doğru ateşleme yapması lazım
son anda aklıma geldi motorun yan ayak sensörü devreyi açmıyor olabilir ayağı kapatarakta dene ve çalıştırmayalı uzun zaman oldu ya kırmızı stop düğmesinide kontrol et aklıma gelen herşeyi yazdımolmadı servis yolunu gözler kolay gelsin
Konu CELİL tarafından (01.Haziran.2010 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)