yalnız daha önce söylediğim gibi marş basıyordu,uzun süre çalıştıramayınca akü boşalmış olabilir,bu da akünün denemeler sırsında dolu olduğunu göstermez mi?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)yalnız daha önce söylediğim gibi marş basıyordu,uzun süre çalıştıramayınca akü boşalmış olabilir,bu da akünün denemeler sırsında dolu olduğunu göstermez mi?
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
dd250e-9
istanbul
A Rh (-)akün boşalmış gibi görünüyor dostum. bu şekilde motoru çalıştırmayı zorda olsa başarırsın ama bir süre sonra akü şarjsız olduğundan sisteme yetmemeye başlar. cep telefonu gibi düşün şarj bitikken açabiliyorsun ama 30 sn sonra yine kapanıyor. ampermetren varsa sende kontrol edebilirsin. ayrıca akü elektrolizini ölçmek için şırıngaya benzeyen aletlerde var. böyle şeylere meraklıysan al çok pahalı aletler değil.
istersen saf su ekleyip birde öyle dene kapalı kutu olsada bir miktar suyun eksilmesi normal. baktın olmuyor üzülmeye değecek bir şey değil.
en büyük sorunun akü olsun.![]()
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)motoru çalıştrmak için uzun süre uğraştım,bu zaman süresinde marş da basıyordu,tabii uzun süre zorlayınca aküyü bitirdiğimi düşünüyorum,anlayacağın akü doluyken de çalışmadı,acaba bujilerde bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum.yarın aküye baktıracağım.Açıkçası elektronikten,mekanikten pek anlamıyorumGerçi akünün bunlarla alakası yok ama...
Öncelikle şu motoru bir çalıştırayım,sonra ilk iş servise götürmek olacak,uzun süredir de yağ akıtıyordu.
teşekkür ederim.
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Benzer durum benim başıma gelmişti 2 hafta kullanmamıştım marş 2-3 defa basınca çalıştı 1 dakika sonra stop etti
Motoru vurdurdum 2 defa olmadı kan ter içinde kaldım burhan ustayı aradım gel kurtarbeni diye biraz daha uğraş olmazsa gelirim dedi
Sonra bir baktım ki benzin musluğu kapalı ben hiç bir zaman kapatmam musluğu açtım 2-3 defa marşa bastım çalıştı![]()
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)O zaman değişim zamanı gelmiş abicim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)