| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9
istanbul
A Rh (+)Uzay,
Sonucu göremedik :-)
Portakalı soydukbaşucuna koyduk
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Lenn Zuzi,
foto tam çıkmamış
Yeniköyde okey oynayalım dedik iyikide demişiz
3 saat boyunca gülmekten gözlerimden yaş geldi ve çenelerim ağrıdı manyak bir oyun oldu çoook eğlendik
Dovanla ben eştim iyi oynuyordu 2 el üst üste açınca yiyecek içecek siparişlerine başladımben bu arada rahat bir şekilde boğaz manzarasının tadını çıkartıyordum nasıl olsa biz bunları hallederiz rahatlığıyla
Ayşegül en son 5 sene önce oynamış zuziyi ben paso kafasını karıştıracak dikkatini dağıtacak sorular ile oynayarak arayı açtık
Sonra ne olduysa garson lavuğu taşlar bizim biraz silikti onları değiştirdi oyunun kaderi değişti bunlar bize yetişti ve geçtiler sonra kırasına çekişme başladı
Herkesi stres bastı çünlü hesap 100 tl civarı idi
Son oyuna geldik açan kazanıyor stres tavan sonra zuziden bir fikir geldi oyunu burda bitirelim hesap ortak olsun dedi
Herkes sanki Acun sormuş gibi VARIM DEDİK
Hesap 90 tl geldi herkes en az hasar ile yırttı ama muhabbet eğlencenin dibine vurduk
Bu hafta içi tekrar oynayacaz işallah ama bu sefer dışarda düzgün yemek yiyip gidelim masada sadece içelim yoksa çökertiyorlar![]()
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Çok iyi anlatmışsın abi
Çok keyifli idi. Herkes oy birliği ile ortak ödeyelim dedi. Yoksa yenilen gruba feci hesap kalıyordu
Son eli biz kazandık ama çok zevksiz bir eldiHeyecanı kalmamıştı. Ödetmecesine oynayan dört kişi de durum 2-2 iken strese girdi
Bülent abime ve Doğan'a teşekkür ediyorum
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)uzun zamandır böyle gülmemiştim. cafedeki diğer masalar artık dövecekti bizi. hem okey oynayıp hem güzel anadolumun unutulmaya yüz tutmuş şarkılarını söylerken diğer masalardaki bakışlar hala gözümün önünde. Gülmekten gözyaşlarımı silerken nerdeyse bir kutu peçeteyi bitirdik.
foam party
:mrgreen:
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Uzaycım resimdeki armut a bi anlam verememiştir kimse. sen açıkla istersen. Ben utanıyorum çünkü![]()
foam party
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)adam oyundan başka herşeyle ilgilendi. yemek yemediği zamanlarda manzara izlediama asla bi elde ben biteyim diye bir gayrete girmedi. Ama duyduğuma göre çok hırslanmış Honey. bidahakine harikalar yaratıcam diyor :P
foam party
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)