regalinizle yaptığınız en uzun km,yi,ortalama hızınızı ve kontak kapamadan kaç km yaptığınızı yazarsanzı sevinirim.Çünki regalimle uzun yola çıkmaya biraz korkuyorumda.Böylece motoruma olan güvenim artabilir.herkeze iyi sürüşler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)arkadaşım bu konuda sanırım en dogru adres müslüm baba.istanbul-antep-istanbul yapmıştır.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Ben 2 kişi Bolu Götnük Sünnet gölü yaptım. 120-130 km hız. toplam 600 km git gel. Tek kontakda 100 km...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Günlük maksimum 720 km
Tek marşta 230 km... ayağım bile yere değmeden. İnanılmaz keyifliydi.
İnsan biraz yoruluyor tabi ama öyle anlatılacak, sıkıntısı çektim diyebileceğim bir yorgunluk olmamıştı.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Max, İzmit ve Bursa olmak üzere geri kalanı şehir içi sayılabilir, 9 gün 1370 km. (Nacizane...)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Son gezide 400 km yaptık topluca, ama işin en ilginci 2500 metre yüksekliğe kartepeye çıkarken yaşandı, oksijen ajaldığı için zengin karışıma geçen motorlar yokuş yukarı bayılma moduna girdiler ama teklemeden tepeye kadar çıkabildiler, yukarıdan tekrar 2500 metre aşağıya inen motorlarımız birden aslan kesili verdi![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)uleeeee tayfun depo kaç km.bittiiiiii (hani millet benzin alırken senin yarım dolu depo)
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)380 kmde bitti komtanım yani yedeğe geçtim, şehir içinde kullandım yoksa 400 garantiydi komtanım ;) yedekle beraber 450 rahat yaparım şahidimde sizsiziniz valla ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)