Merhaba arkadaşlar,
Durumumu şu şekilde özetleyeyim;
Eskiden beridir motorsiklet ve araba hastalığım var zaten ama şuana kadar okul vs nedeniyle maddi durumu toparlayıp alamamıştım. Artık okul bitti, iş güç sahibi olduk ve Regal Raptor 250 E-9 ya da 9B düşünüyorum. Ciddi şekilde
Fakat daha önce vitesli motorsiklet kullanmadım. Bunun eğitimini vs almam gerekir mi, sürücü kursları malum, neyi ne kadar öğretebiliyorlar, onu da görüyoruz. 10 yıldan fazladır aktif olarak araba kullanıyorum, trafik, motor vs konularına hakimim.
Motor kullanmakla ilgili şüphelerim var, kendi kendime trafiğe kapalı alanda uğraşsam becerebilir miyim diyorum ama bilen birinden dikkat etmem gereken önemli hususları da öğrenmem lazım. Denge, viraj, rampa, motor bakımı vs vs..
İnternette de araştırdım eğitimleri fakat pratik yapmak döküman okumaya, video seyretmeye benzemez.
Diyeceğim odur ki, bu işi nasıl kavrarım, nasıl öğrenirim.. Bu işe uzun zamandır gönül verdim ama yeni ayağa kalktım..
Yardımcı olursanız aranıza birini daha alacaksınız, ben de size dua edicem [smilie=greencolorz:

DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)
)