Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

ALİ MERT KOÇİK
    Tonmaister
     Regal Raptor DD250E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Selam ben de RR ailesine katıldım

RR Ailesine ve motosiklet ailesine yeni katıldım. Cuma günü ilk motorumu aldım tahmin ediyorum ki bu forumda bulunuyordur Tevfik abim.
    Motosiklet konusunda ne sürüş, ne de teknik anlamda tecrübem var. Ama internette ve özellikle burada bilgi verecek tüm konuları okudum.
    Motor kullanmak inanılmaz zevkli bir seymis bunu gördüm ve artık hayatımın bir parçası. Evdeyken bile arada bir pencereden bakar oldum.
    İlk motorum olarak DD250E-9 tercih ettim. Site içinde 1-2 tur da attım güzeldi, biraz ağır geldi ilk kez kullandıgım için. İyi diyorum ama şu an bana en iyi motoru da verseler en kötüsünü de verseler kalite farkını çok fazla ayırt edemem.

İlk motorunu alacak arkadaşlara en önemli tavsiyem kesinlikle 250cc üstü bakmayın. Gaz çok hassas ve ilk kalkışta direk öne fırlayabiliyorsunuz dengeyi kuramadan.

Başlıkları okumaya çalışıyorum olabildiğince ama yine de en önemli tavsiyelerinizi(özellikle bakım konusunda) dinlemek isterim.

Motor için çok sabırsızdım haliyle ehliyetten önce motoru aldım, yollara çıkmaya niyetim yok fakat olur da acil biyere gitmem gerekirse ve hala ehliyetimi alamamışsam başıma neler gelebilir?
    Konu alimert tarafından (27.June.2010 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
    34 PEL 07 RR DD250E-9

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)