| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder
Samsun
0 Rh (+)O zaman dolu bir depo ile kac km gitmem gerekir?
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)Ben en son 4.52 kuruştan 45₺ lik aldım ve karışık kullanımda 225 km yıl yaptı ama her seferinde yedek depoya düştüğüm an dolduruyorum depoyu yani sonuna kadar kullanmadım hiç motorum 2015 spyder hesaplarıma göre 18-20 kuruş yakıyor iyi mi kotumu bilmiyorum diğer yazan arkadaşlar ile kıyaslamak lazım
Regal Raptor DD250E-9
MUĞLA/Merkez
A Rh (+)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Bu işin uzmanı e.erbaş nikli ergun arkadaşımızdır.Daha önceki konularda teferruatlı bir şekilde anlatmıştır.Önce iyi bir sibop ayarı yaptırıp bujileri yenilemen lazım daha sonra depoyu sökmen gerekir çünkü eski modellerde depoyu sökmeden karburatörün üstündeki vidayı çevirmek zor.
Ayrıca senkron için ya 2 tane vakumölçer almalısın yada konularda tarif edildiği gibi iki şişe ve renkli su ile kendi aletini yapmalısın ama bu işi biraz bilmiyorsan bence zor.
http://www.raptorriders.com.tr/forum...%E7in-yard%FDm
Burayı bir incele istersen.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Regal Raptor DD250E-9
MUĞLA/Merkez
A Rh (+)
Regal Raptor DD250E-9
MUĞLA/Merkez
A Rh (+)
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Bahsedilen ayarlar makinanın canı ciğeri yakıt dahil bir çok şeyi etkiler.Birbirine uyumsuz çalışan iki silindir bi süre sonra krankı bile bozar mesela.Madem konu hortlamış güncel sayılır.Geçen hafta sonu yedeğe düştüm yaklaşık 4 km sonra 30 liralık benzin aldım (6.380 lt).Geziye çıktık ve 198 km sonra yedeğe düştüm genelde düz yol sürdüm ve 100 den aşağı pek inmedim.Km ölçümü saat üzerinden yapılmamıştır..
Zamanı yenemezsin
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Bende gecen şileye gittim 115 km de 20 tl yakti normalmo sizce
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)