Herkese merhaba dostlar,
Sebnem Ferah dinler misiniz? Bunu 3 ay once sorsaydiniz bana hayir derdim ama "sil bastan" sarkisini dinledikten sonra hem sarkinin hem de sarkicinin fanatigi oldum diyebilirim.
Nedenine gelince, bircok arkadasim da biliyor zaten ama ben bu platforma emegi gecen biri olarak hepinizle paylasmak istiyorum: 15 Temmuz itibariyla ben de bir "sil bastan" yaptim ve yeni bir ise yeni bir ulkede basladim. Ukrayna Kiev'deyim artik.
Saka maka 15 gun oldu ise baslayali, sehre ve ulke insanlarina da yavas yavas alisiyorum. Farkli bir kultur, farkli bir dil, farkli oncelikler ve herseyden ote farkli bir cografya.
Aslinda Turkiye'de ve Istanbul gibi bir sehirde yasayan birinin gittigi hicbir sehir ya da ulkeye hayranlik beslemesi dusunulemez. O yuzden vazgectiklerim tercihlerimden belki bir iki adim onde gidiyor simdilik ama zaman icinde degisecektir diye umut ediyorum; daha dogrusu bu dusunceyle buradayim.
Burada havalar sicak gittigi icin yollarda bircok motorlu genc gorebiliyoruz. Endurocular kusura bakmasin motorcularin %70'i cruiser ve touring motorlar. Geri kalanlar da racing. Enduro hemen hemen yok gibi. Henuz kisi yasamadim ama sanirim motor mevsimi 5-6 ay kadar olacak buralarda.
Oralardan uzak kalinca 'olsun, hic degilse gezi fotolarini gorurum' diye dusunmustum ama koskoca yaz geldi geciyor, portalda tek bir gezi yazisi yok. Gectim gezi yazisini iki cift muhabbet yok. Olmuyor boyle :evil: cakin fotolari da gozumuz gonlumuz bayram etsin.
Herkese keyifli gunler dilerim. Buralardan kucak dolusu sevgiler herkese. Yolunuz acik ruzgariniz bol muhabbetiniz hos olsun...

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)