arkadaşlar bende ANKARA'DAN aranıza yeni katıldım. DD-E 250-9B 2006 model RR aldım.motorumun arka koltuğunu genişletmek ve arka yaslanacak yerini değiştirmek istiyorum.nerde ve nasıl yaptırabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD-E 250E-9B
ANKARA
A Rh (+)arkadaşlar bende ANKARA'DAN aranıza yeni katıldım. DD-E 250-9B 2006 model RR aldım.motorumun arka koltuğunu genişletmek ve arka yaslanacak yerini değiştirmek istiyorum.nerde ve nasıl yaptırabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
RR DD-E 250E-9B
ANKARA
A Rh (+)saol kardeşim bu arada şapkan çok şıkmış
HONDA SHADOW VT 750 - C5
Ankara
A Rh (-)Merhabalar,
Aramıza hoşgeldin, gerçi ben de siteyi pek aktif takip etmiyorum ama...
Regal Raptorların koltukları hakkaten rahatsızıdır, özellikle de artçı koltukları böbrek taşı düşürtmek için tasarlanmış gibi:D Koltuk sorununu Ankara Redline'daki Ali Usta (Nam-ı diğer Sinek Ali abimiz) çok güzel bir çözümü vardı. Ancak 2 hafta önce ziyaretine gittiğimde kalp krizinden vefat ettiğini öğrendim. Başta oğlu Deniz olmak üzere Ankara'daki tüm motorcuların ve regal raptor camiasının başı sağolsun. Çok sıkı motorcu ve benim kadar Regal Fanatiği bir insandı.
Koltuk sorununa dahiane bir çözüm olarak çıkma Kawasaki EN 500 koltuğu koyup derisi eskiyse yaptırıyordu rahmetli. Baya rahat olmuştu. Tavsiye ederim. Ama kısa zaman sonra her Regalci gibi sen de motoru büyütmeye heves edeceksen uğraşma derim, arkandaki artçı düşünsün:D:D:D
RR DD-E 250E-9B
ANKARA
A Rh (+)başımız saolsun ali ustayla motor bakmaya gittiğimde tanışmıştım.
haklısın seneye zaten motoru büyütmeyi düşünüyorum uğraşmaya değmez o zaman.
teşekkur ederim .
HONDA SHADOW VT 750 - C5
Ankara
A Rh (-)Motocenter'da Hacı usta var. İyi ustadır, Regali çok iyi tanır ama biraz fazla uyanık olduğu için bensiz gitme onaMotorun ne gibi işleri var? İstersen beni ara boş vaktimizde beraber gidelim, ya da ben seni yönlendiredebilirim.
Can-Tel: 0532 696 26 43
RR DD-E 250E-9B
ANKARA
A Rh (+)öncelikle balatalar değişecek sanıyorum.frenler biraz zayıf
sonra debriyaj kaçırıyo ona bakılması lazım
hız göstergesi sürekli titriyo sabit durmuyo
arkada çantalar var deri değil sert çantalardan onları söktürecem.vrajlarda biraz sanki sıkıntı yapıyomuş gibi geldi bana...çanta konusunda tavsiyelerde beklerim ayrıca
bide de genel bi bakım yapılırsa iyi olur..
bu arada motoru aldım abimiz motoru gimatta kızıltepe motor .hızır usta diye
biryere götürüyomuş .tanıyormusun
arayıp rahatsız edicemilgin için teşekkur ederim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)