Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

M.Can Canoğlu
    Jeoloji Yüksek Müh.
     HONDA SHADOW VT 750 - C5
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu dediğin sorunları ve motorun genel bakımını 100-120 liraya yaptırırsın. Ankaradaki motor ustaları biraz fazla para düşkünü. Mesela yağın litresine 30 lira yazıyorlar. Bir toptancı buldum. Texaco 10/40 4T motosiklet yağının 4 litresine 45 lira verdim. Bosch buji aldım 7 lira vs vs. Uyanık olmakta fayda var. Çanta olayına gelince, çantayı ben de çıkartmıştım, çantasız daha estetik duruyordu. Sana da çantasız alışmanı tavsiye ederim. Ha çanta çok büyük rahatlık o ayrı

bayar-ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İBRAHİM BAYAR
    özel eğitim
     RR DD-E 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MotoCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dediğin sorunları ve motorun genel bakımını 100-120 liraya yaptırırsın. Ankaradaki motor ustaları biraz fazla para düşkünü. Mesela yağın litresine 30 lira yazıyorlar. Bir toptancı buldum. Texaco 10/40 4T motosiklet yağının 4 litresine 45 lira verdim. Bosch buji aldım 7 lira vs vs. Uyanık olmakta fayda var. Çanta olayına gelince, çantayı ben de çıkartmıştım, çantasız daha estetik duruyordu. Sana da çantasız alışmanı tavsiye ederim. Ha çanta çok büyük rahatlık o ayrı
    yağ ve bujı fiyatları istedikerine göre senin aldıkların süpermiş.Türkiye burası insanlar ne tutturabilirsek diyo. özellikle yeniysen bir işte kazıklana kazıklana doğru yolu öğrenmeği öğretiyolar .Ama senin gibi arkadaşlar sayesinde ilk kazıklanma evresini direk geçeriz diye düşünüyorum bu arada cumartesi işlerimi ayarlayabilirsem dediğin ustaya götürüp bi göstereym. musait olursan hem tanışırız hemde ustayla beni tanıştırmış olursun.musait olmazsan eğer telefon edip benim geleceğimi sölersin ustaya yada nasıl yaparız bilmiyorum.
    çantayı çıkartmayı düşünüyorum.motor almadan önce bi regalde deri çanta görmüştüm çok hoşuma gitmişti bulabilirsem ondan alcam.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)