Bu arada 2010 aldım ikinci el ...350 işi bitti....bir de çok para 6900
Bu arada forum olaylarından çok anlamıyorum hatam olursa affola
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
B Rh (+)Bu arada 2010 aldım ikinci el ...350 işi bitti....bir de çok para 6900
Bu arada forum olaylarından çok anlamıyorum hatam olursa affola
YOK
İstanbul
B Rh (+)Bu arada 350 ile 250 arasında fazla bir çekiş farkı olmadığı söyleniyor. Bilemiyorum ben de baktım 3-4 beygir oynuyor sanırım. 250 nin parçaları Asya Ghost ile aynı olduğu için ileride sıkıntı yaşamayacağımı düşünerek 250 aldım. Dilerim yanlış yapmamışımdır.
Yaw bir de enteresan geldi 250 ile 350 nin her parçası aynı. Ağırlıkları aynı. Taşıma kapasiteleri aynı. Yani bu arada olan 100cc hiç mi fark ettirmiyor?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)350 benimde tavsiyem kardeşim
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
YOK
İstanbul
B Rh (+)Aldım 250cc

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin
asyanın ghost u 350cc pars küçük kasa olan 250 cc iki makinada regal raptorun makinası parçaları aynı
250cc de titreşim 350cc göre biraz daha fazla deniyor aradaki 100cc ve birkaç beygirin farkı makinaya 2 kişi binince yokuşta ve uzun yolda çıkıyor gerisi aynı![]()
YOK
İstanbul
B Rh (+)Hocam bu arada enteresan bir şey oldu. Alacağım mototun garanti evraklarını tedarik edemediler. Ben de almaktan caydım![]()
0 alayım dedim piyasada 250 lik kalmamış. Şimdi 0 350cc alıyorum. Nasipse Pazartesi bende olacak.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR 350cc GÜZEL MAKİNA![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)aynen piyasada 250 lik kalmamış bende 350 lilklerden alıcam ama 7 bucuk fiyat cekiyorlar sıfırına ikinci elide pek piyada yok napıcamı bilemedim şimdi
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Merhaba ben daytona 350 aldım Çarşamba günü teslim alacağım bencede 350 lik modelden düşün çünkü 350 lik motorlarda balansör var motoru bayiide çalıştırdım titreşim yok denecek kadar az sanki v motor gibi çalışıyor ayrıca 350 lik denilen motorlar aslında tam olarak 320 cc yani 70 cc oynuyor ama dinamoya takıldığında 26,5-27 bg civarı bir güç verdiğini
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)söylüyorlar bende merak ediyorum dinamoya bağlıyacağım bakalım verdiğin paraya değer bence malzeme kalitesi gayet güzel Spider'in youtube ta ingiliz tv sinde yayınlanmış tanıtım programı var motoru test eden kişi motor hakkında epey olumlu şeyler söylüyor aynı zamanda birçok ülkeden tanıtımlara rastlayabilirsin pişman olmazsın bence
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)