Alel acele servisler başlığına yazdığım mesajdan sonra sağolsun Carvalho uyardı, buraya bir tanışma başlığı açmanın adetten olduğunu söylediAranıza yeni katıldım, 1 seneye yakın zamandır da RR kullanıyorum... Bu bir seneye sadece 1000 kilometre sığdırmış olmam, Bostancı sahil yolunda henüz 4 günlük RR'ımla gezerken beni yatıran Kangoo'dandır... Kendilerine saygılarımı(!) bir kez daha buradan iletmek isterim.
Fiyat-kalite grafiğine yerleştirdiğiniz zaman oldukça iyi bir motor aldığımı düşünüyorum. Bu yüzden de memnunum ama ah şu Sirkeci-Harem arabalı vapurunda motora yermişçesine bakan abiler olmasa!!! O zaman çok daha mutlu olacağım galiba... Sayelerindea inandım... Sahil yolunda 2,80 uzandıktan sonra kırılan sol aynamı yaptırdıktan ve yeniden motor hadisesine ısındıktan yaklaşık 1 ay kadar sonra bir Sirkeci-Harem yolculuğu JarJar'ımı(motorunuza isim takmaz mısınız??) iterek bitti
Yani arabalı vapura bindik alet tıkır tıkır, inme vakti geldi tık yok... Neymiş efenim? Beyni yanmış!! Haydaaaaa!! Neyse o da garantiden değişti çok şükür!
"Yahu hiç mi iyi hikayen yok RR'ınla?" diye soranlara, o hikayeyi de başka zaman anlatırım diyor ve sevgiler sunuyorum!! Herkese kazasız, arızasız, keyfli sürüşler diliyorum!

RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)
Aranıza yeni katıldım, 1 seneye yakın zamandır da RR kullanıyorum... Bu bir seneye sadece 1000 kilometre sığdırmış olmam, Bostancı sahil yolunda henüz 4 günlük RR'ımla gezerken beni yatıran Kangoo'dandır... Kendilerine saygılarımı(!) bir kez daha buradan iletmek isterim.
a inandım... Sahil yolunda 2,80 uzandıktan sonra kırılan sol aynamı yaptırdıktan ve yeniden motor hadisesine ısındıktan yaklaşık 1 ay kadar sonra bir Sirkeci-Harem yolculuğu JarJar'ımı(motorunuza isim takmaz mısınız??) iterek bitti