Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Edit2: motor abimdeydi tamir için monifolt yırtılmış ondan dolayı gaz yemiyormuş.. yağını değiştirtmiş,bujiyi değiştirtmiş,karbüratör sübab ayarını yaptırmış vsvs ince ayarlar .. demirtaş motorsiklet ile görüştüm bugün yan kapaklar mevcut dedi ayriyetten bütün parçaları var bizde dedi manifol'tuda oradan sipariş edeceğim hayırlısı ..

herkese tekrardan teşekkürler

Edit: arkadaşlar Motorun Manifoltu delikmiş şu anda arkadaşın yerinde herşeyini yapıyorlar. bi kaç güne'de demirtaş motorsiklet'den yan kapakları sipariş edeceğim hayırlısıyla

Scorpion ve HONEY

ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim yarın bir çok parçasına baktırıp vs değişmesi gerekenleri değiştirmeyi düşünüyorum hayırlısıyla..

birşey sormak istiyorum RR'ların metal konusunda kalitesi ne durumdadır çünki motor açık bir yerde duruyor ve brandam vs yok koca bi antalya kışını motor çıplak vaziyette geçirse paslanma vs oluşurmu ? çünki benim motoran etna motorum kışı öyle geçirdi bi kaç vida dışında paslanan veya değişen birşey olmadı. özellikle şu yan kapakları bulmam şart koca kışı akü açık geçiremem diye düşünüyorum

tekrardan teşekkürler
    Konu Emix tarafından (24.August.2010 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)