Açıkcası ben de motoru yeni aldım, o yüzden metal konusunda tek söyleyebileceğim önlemini al derim.. Özellikle Antalya gibi nemli biyerde (memleketim olur kendileri) açıkta bırakmasan iyi olur.. nefes alan brandalardan bulup onunla üzerini örtüp yağmur değmeyecek biyere koyabilirsin.. Benim de şuan planım o yönde.. Bir de nikelajlı kısımlar için eğer aşınmış yada çizilmiş kısımlar varsa oralara özellikle dikkat et derim çünkü metal üzerinde tek bir açık bile nikelajın altına hava girmesine ve pas, çatlak vs'nin büyümesine neden olur.. metal kısımlar için koruyucu spreyler vs'ler bulabilirsin, onların faydası oluyor diye okumuştum
Tecrübeli arkadaşlar da paylaşırlarsa tecrübelerini seviniriz hep beraber :D

DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)
) açıkta bırakmasan iyi olur.. nefes alan brandalardan bulup onunla üzerini örtüp yağmur değmeyecek biyere koyabilirsin.. Benim de şuan planım o yönde.. Bir de nikelajlı kısımlar için eğer aşınmış yada çizilmiş kısımlar varsa oralara özellikle dikkat et derim çünkü metal üzerinde tek bir açık bile nikelajın altına hava girmesine ve pas, çatlak vs'nin büyümesine neden olur.. metal kısımlar için koruyucu spreyler vs'ler bulabilirsin, onların faydası oluyor diye okumuştum