arkadaş teker teker herkese teşşekkür ediyorum

bugün uzunca bir yolu elimde iterek götürdüm motorumu bir motorcuya.. en yakınına..

dedim böyle şamandıra contası yok conta lazım veya benzin akıtmasını engelliyecek birşey lazım.. tamm hallederiz dedi.. jikle teli değişecek dedim tmm onuda yaparız dedi başladık işe.

ilk jikle teli sorunsuz değişti..

başladı ilk şamandırayı çıkartmaya çıktı.. içindeki kiri tozu temizledi cart curt derken yerine takmaya çalıştı taktıda ancak iyice sıkıyim dedi sıktıda,sıkmaz olaydı şamandırayı 2'ye böldü kırıldı fazla sıkmış anlaşılan şimdi gelde hallet dedim.. adam uzun uzun düşünüyor ne yapsam ne etsem çıkma bişeyde yok yedek parçada yok aklına birşey geldi

ufak bir kutu çıkarttı 2 tane oyun hamuru gibi ikisini karıştırdı bayabi karıştı sonra şamandırayı birleştirdik iyice sürdü onu yaydı oraya başladık beklemeye yarım saat geçti ve ilk günki gibi oldu ne bu dedim biz bununla çatlayan silindir bloğunu yapıştırıyorduk ardından kırmak için çekiç vuruyorduk dedi alman malı bilmemne fix biri mavi biri sarı oyun hamuru gibi cidden işe yarıyır :D

dedim problem kalmadı eve geldim derken debriyaj teli takılı kaldı çok sinir birşey.. yarında onu halledelim bakalım.. aküde boşalmıştı bugün benzin bitene kadar sürdüm bi şarj oldu dillere destan :D yarın ilk işim resimlerini çekip buraya koyacağım hayırlısıyla