merhaba bide buji kabloları bazen içinden kopuyor ateşlemeyi kesiyor bu durumda motor kasıyor çekişten düşüyor ve vuruntu yapıyor onlarıda bir kontrol et kolay gelsin
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba bide buji kabloları bazen içinden kopuyor ateşlemeyi kesiyor bu durumda motor kasıyor çekişten düşüyor ve vuruntu yapıyor onlarıda bir kontrol et kolay gelsin
DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)Anladım, şimdi çıkıyorum, işe gitmeden önce ne var ne yok bi kontrol edeyim..
Teşekkür ettim herkese..
Kazasız, keyifli sürüşler![]()
DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)Arkadaşlar kesin çözüm şu şekilde, ilk önce motor Ali USta'ya bırakılır..
Ali Usta subap ayarını yapar (titreşim için), kırılan sol fan ayaklarını kaynatır, ve bozulan sol fanı değiştirir (cızırtı için).. Hayırlısıyla artık içim rahat eder
Aldığımdan beri ağız tadıyla binemedim bi yaa.. :(
DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)İnşallah çıkmaz..
Tamam ikinci el, sorun çıkarması normal ama bi güvenip de atlayıp gidemedim ki..
Kadıköy-Maltepe arasını bile bi sorun çıkartır mı acaba, bişey olur mu ki diye diye diken üstünde gidiyorum..
Neyse bakalım, yarın akşam alıcam motorumu, inşallah çıkmaz başka bişey...![]()
DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)I love Ali Usta, I love my girl...
Arkadaşlar, sorun giderildi, fanlardan gelen ufak cızırtı haricinde bişey yok.. Bide bakım yapmış ustam sağolsun, sağını solunu kontrol etti.. Köprüden geçerken "işte şimdi oldu" dedim kızıma
Artık içime sinerek biniyorum
Herkese kazasız keyifli sürüşler.. İlgilenen arkadaşlara da çok teşekkürler![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun kafan rahat keyifle biner şu son günlerin keyfini çıkarırsın![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)