Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fikir ?

Cihad AKBAY
    Müzisyen
     Regal Raptor DD 150
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    0

Fikir ?

İyi geceler değerli abilerim bi süredir motorsiklet konusunda aktif değildim işgüç dolayısı ile, ancak bu sezon için çok hevesliyim ve geçen yaz başında aldığım 150 cc lik raptorumla ilgili bikaç birşey soracaktım müsadenizle.
    Şimdi genel olarak motoruma;
    bir boru egzoz (çok verimli olmayacağını biliyorum)
    Ön siperlik camı
    Üçlü çanta seti
    Gibi bikaç değişik yapmak istiyorum ve kime gittiysem (buradaki üstadlar hariç) gerek yok hiç boşuna uğraşma boşuna masraf yapma gibi tepkiler alıyorum. Aksine basit bi şekilde kendi imkanlarımla çok ucuza mal ettiğim iki sis farını yandaki kedi gözlerine bir vida ve civatayla monte ettiğimde çok orjinal durdu ve beğenilmesi de beni mutlu etti. Ama bu bahsettiğim 3 değişiklik beni çok tedirgin etmekte ancak dediğim gibi hevesliyim de hatta bi çaylak gidonu bile istiyorum (abartı olmuş olabilir) işte bütün bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Sevgili cihad. Önce kendini Tanışma başlığı altında tanıtırsan kiminle muhatap olacağımızı bilir ve memnun oluruz. Bu bir Forum kuralıdır.
    150 regale egsoz yaptıran bir arkadaşımız vardı. Forumlar egsoz başlığını incelersen bulabilirsin.
    Forumda ve yollarda aktif olmanı dilerim.
    Konu Bypale tarafından (04.March.2016 Saat 09:02 ) değiştirilmiştir.

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    Cihad merhaba sanırım seninle unkapanında karşılaşmıştık Bence çanta olayı hem görsel olarak güzel hemde kullanışlı ama egzoz olayına bişey diyemeyeceğim. ilk başta sesi güzel gelsede sonradan sıkılabilirsin ama ne olursa olsun motorda değişiklik yapmak ve oynamak herzaman hoşuma gitmiştir. Sen motoruna nasıl görmek istiyorsan öyle yap

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Cevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi geceler değerli abilerim bi süredir motorsiklet konusunda aktif değildim işgüç dolayısı ile, ancak bu sezon için çok hevesliyim ve geçen yaz başında aldığım 150 cc lik raptorumla ilgili bikaç birşey soracaktım müsadenizle.
    Şimdi genel olarak motoruma;
    bir boru egzoz (çok verimli olmayacağını biliyorum)
    Ön siperlik camı
    Üçlü çanta seti
    Gibi bikaç değişik yapmak istiyorum ve kime gittiysem (buradaki üstadlar hariç) gerek yok hiç boşuna uğraşma boşuna masraf yapma gibi tepkiler alıyorum. Aksine basit bi şekilde kendi imkanlarımla çok ucuza mal ettiğim iki sis farını yandaki kedi gözlerine bir vida ve civatayla monte ettiğimde çok orjinal durdu ve beğenilmesi de beni mutlu etti. Ama bu bahsettiğim 3 değişiklik beni çok tedirgin etmekte ancak dediğim gibi hevesliyim de hatta bi çaylak gidonu bile istiyorum (abartı olmuş olabilir) işte bütün bu konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.
    kardeşim istiyosan yaptır tabiki birisi yaptırmıs 150 klasiğe egzoz cok tok güzel sesi vardı her bindiğinde keyif ala ala sürersin sesten cantalarda hem şık durur hemde işine çok yarar çanta demiride bak yan cantalar illaki yıpranıyo yoksa ön siperlik camıda benimde ilk motorum 150 klasikti ben cok büyüğünden almıstım camı memnun kalmadım oyüzden kücük ufak bişey al yoksa cok sallanıyo dengeni bozuyo

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Cihad kurallar gereği kendini tanıtirsan seviniriz.egzoz olayına gelince orjinalinden daha güzel ve keyif alabileceğinin garantisi var ))
    Yan çantalar motora hem görsel olarak hemde kullanışlı karakter çok güzel fayda sağlıyor. Ereninde dediği gibi çanta demiri veya başka çözümlerle yırtılması bi şaseye sürmesini engellemelisin. Bunun için bir konu başlığı açıldı oradan daha net bilgiler alabileceğini düşünüyorum. Cam konusuna gelince kullanan kişiler genelde çok memnun kalıyorlar. Tabiki nasıl duracağını bilemediğim için internetten bir bak derim resim varsa belki kafanda assagi yukarı biraz fikir oluşur. Ama rüzgar ve çamur konusunda gerçekten is gördüğünü söyleyebilirim. Eren bahsetmiş çok iyi sabitleme lazım yoksa titreşimde seni rahatsız edebilir boyut için bir fikrim yok erenle irtibata geçebilirsiniz hangi boy olması gerektiği konusunda

Cihad AKBAY
    Müzisyen
     Regal Raptor DD 150
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle teşekkürler önerileriniz için kendii tanıtmıştım ama unutulmuş olabilirim yarın ali ustaya gidicem egzoz için. Birde şu kırmızı çantaları bizim motora takabilirmiyiz. Babam kaporta boya ustası onunla üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum tek soru işareti montaj.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Cevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle teşekkürler önerileriniz için kendii tanıtmıştım ama unutulmuş olabilirim yarın ali ustaya gidicem egzoz için. Birde şu kırmızı çantaları bizim motora takabilirmiyiz. Babam kaporta boya ustası onunla üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum tek soru işareti montaj.

Kardeşim aynılarını Celil Başkan da var ve çok güzel duruyor. Litraj olarak az olur yani küçük ama sağlam ve süper olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)