eyvallah kardeşim 0 almak istyorum ama 2010 modellerde titreşim varmıdır acaba satıcıya sorsan yok dersatmak için
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
125 zn
YALOVA
A Rh (+)eyvallah kardeşim 0 almak istyorum ama 2010 modellerde titreşim varmıdır acaba satıcıya sorsan yok dersatmak için
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)E haliyle titreşim var yok değil ama sıfır makinadaki titreşim seni o kadar korkutmasın rodajı bittikten şöyle bi adam gibi makinaya yüklendikten sonra o ilk titreşim birazda olsa azalıyor ama herzaman bir titreşim mevcut.Satıcılarda işi biliyo artık illaki olur derler zamanla azalır derler , sen kararsız kalınca başka makina gösterirler ( borelli , bisan v.b virago çakmaları ) bunlarda titreşim yok istersen bunu dene falan.
41 PD 989
0 (+)

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (11.October.2010 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
125 zn
YALOVA
A Rh (+)teşekkürler de yalovada izmitte regal raptor satan biyerde yok ki gidip soralımsadece istanbulada mı? var bunun makinanın satışı
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)izmittie satan bi yer var ama bayii değil zaten elinde kırmızı renk 250- E9 var o da bir tane ben istanbuldan aldım tanıdığım motorcu abilerim ya benden niye almadın bizde getirdirdik falan gibi serzenişte bulundular. Yalovadan sorun olmaz istanbula ya bin feribota keyifli keyifli deniz havası![]()
41 PD 989
0 (+)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)