arkadaşlar motoru servisten aldım
daha önce bi konu daha açmıştım okuyan arkadaşlar varsa bilirler motor uzun süredir yatıyodu şanzımanda problem vardı ve genel bakım yapılacaktı şanzımanda sorun yokmus debriyaj balatasında sorun varmıs onu hallettiler o sorunum çözüldü
neyse şimdi olaya geliyorum
karbüratörde sorun oldugunu söylediler bana şöyle bi durum var diyelimki 2. viteste gidiyorum debriyaja basınca motor akıp gitmesi gerekirken gür gür gürüldüyor rölantisi çok yüksek sanırım karbüratör temizlenmiş aslında
neyse ben 5 km kadar kullandım baktım acayip bi ısınma var motorda durdum hemen ön taraftan bi radyatörden duman çıktı biraz.
motoru diyelim salmak istiyorum debriyajla gitmek istiyorum nerdeyse gaz verirkenki sesten daha yüksek bi ses çıkıyo yani debriyaja basıp gidemiyorum
debriyaja basıp sessiz motorun akması gereken yerde gür gür gür yapıyor ve iişte deminde motor acayip ısınmış şimdi garaja çektim duruyor.
servisi aradım karbüratörü degişcek dediler
orda servisteki adam karbüratörü biraz açtım demişti ondan olabilirmi ?
diyolar kiii eger o ayarı düşürürsek motor sogukta çalışmaz
benim ne yapmam lazım bu sorunu nasıl halledebilirim
ve bu ısınma sorunu neden olur arkadaşlar motor komple indi bakım yapıldı dün aldım motoru bakımdan 270 tl verdim..
lütfen bana bi yardımcı olun arkadaşlar

250e-9b
Eskişehir
0 Rh (+)
Dediğim gibi pek bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama bazen birkaç şey üstüste gelince insan işkilleniyor.