Arkadaşlar uzun yıllardır motor kullanmamı bilmeme rağmen aktif olarak 4 aydır tecrübe ediyorum. Motorum da tabiyki 250 cc bir RRşimdi benim kullanım tekniği ile ilgili bir sorum olacak: trafiğin yoğun olmadığı saatlerde hafta sonları filan gayet keyfli yolculuklar yapıyorum (İzmirdeyim) ancak hızlı akan ve yoğun araç trafiği olan saatlerde motorumu kullanırken aynalardan devamlı arkayı kolluyorum, bu da sürüş zevkimi ve kalitesini azaltıyor.. Gelir de birisi çarpar diye çok tedirgin oluyorum, normalde arabamı kullanırken bu kadar arkaya bakmıyorum.. aynaları istemsiz olarak gereğinden fazla kontrol ediyor gibi hissediyorum... Diğer motorlara bakıyorum vızır vızır geçip gidiyorlar, ben ancak şöyle yol rahatlayınca gazlayabiliyorum... Bu kadar kontrollü olmaya gerek var mı sizce?? Soru biraz tuhaf oldu gibi ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.. Selamlar

Regal Raptor 250
izmir
0 Rh (+)
şimdi benim kullanım tekniği ile ilgili bir sorum olacak: trafiğin yoğun olmadığı saatlerde hafta sonları filan gayet keyfli yolculuklar yapıyorum (İzmirdeyim) ancak hızlı akan ve yoğun araç trafiği olan saatlerde motorumu kullanırken aynalardan devamlı arkayı kolluyorum, bu da sürüş zevkimi ve kalitesini azaltıyor.. Gelir de birisi çarpar diye çok tedirgin oluyorum, normalde arabamı kullanırken bu kadar arkaya bakmıyorum.. aynaları istemsiz olarak gereğinden fazla kontrol ediyor gibi hissediyorum... Diğer motorlara bakıyorum vızır vızır geçip gidiyorlar, ben ancak şöyle yol rahatlayınca gazlayabiliyorum... Bu kadar kontrollü olmaya gerek var mı sizce?? Soru biraz tuhaf oldu gibi ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.. Selamlar