| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250
İstanbul
0 Rh (+)Bence süper bir görüntüsü var en yakın zamanda gelse iyi olurrr
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yaw kardeşim neresi süper bunu direksiyonu dönmez altı vurur şehir içine gelmez ama dümdüz gider
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
DD250
İstanbul
0 Rh (+)Bence görüntüsü çok güzel tabiki önce kullanmak gerekir ama bana sorarsan çok ta güzel duruyoo zevkmeselesi tabii![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)senin 100 lük bunun etrafında dans eder dans yoldada 2 ye katlar tabii 115 kg ile değil
DD250
İstanbul
0 Rh (+)amma kötüledin motoru yahu... ben görünüşünden bahsediyorum belki hantaldır şehiriçi kötüdür ama güzel duruyor napıyımmmm valla bakınca benim olsun istiyorummmmmm![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)ÇOK EKŞINMIŞ BEAAA...bu da yenimi çıkıyomuşş....amrah küçükgirgin görmesin....tam onun istedii tip ama motor küçükmüş :(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
DD250
İstanbul
0 Rh (+)aynı modelin 300 cc var oda süper valla ama tek kişilk
ama komutanım beğenmiyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)bizde doğruya doğru yine senin olsun kardeşim daha güzelleride yakışır biz customcular gibi görümlük değil binimlik kullanıcılık yönünden bakıyoruz hatta senin 100 lüğün ön iki maşasını 25 cm yükselt bunadan daha güzel gözükür bide otamatik vites farkı olur![]()
DD250
İstanbul
0 Rh (+)aslında bu yükseltme fikri benimde aklıma geldi komutanımda amamotorun düzenini bozarmı tabi garantide kalmaz sanırım)
customlarda kötü deme komutanım güzel duruyolar kabul et
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)