şimdii nasıl başlasam bilemiyorum.
eskişehirdeyim burası felaket soguk durumda her zaman motoru çıkartamıyorum nerdeyse 2 haftadır hiç binmedim ve ilk süpriz geldi akü bitmiş..
neyse motoru bi vurduralım dedik çalıştırdık çalıştı
eksozdan takk diye bi ses geldi.bi kaç kere daha gelmişti hepsinde motor sogukken oldu. tak diye bi ses geldi motor çalışıyodu fakat sanki v8 motorlu amerikan araçları gibi enteresan bi ses çıkartarak,yani motorumun sesi o degil çok farklı bi motor sesiyle 1-2 dakika kadar çalıştı sonra stop ettim ve aküyü yarın sabah şarj ettirmeye götürecegim.neden öyle bi ses gelir ve motor neden öyle çalışır eksozda sıkıntı mı var acabaa ?
ayrıca arkadaşlar bizim motorlarda şanzıman ve motor yagı ayrı mı şimdi benim motorda şöylede bi olay var motor ısınınca şır şır bi ses duyuyorum ve motorun o gür sesi hafiften yumuşuyor sanki.ben bunun nedeni şanzıman yagından mı olabilir subap ayarı mı gerekli acaba ?
ayrıcaaa ön fren hidrolik kutusundaki ufak cam kısım patladı hidrolik yagı aktı ön frenim boşta bunun bi çaresini bulabilirmiyiz orayı kapatsak falan?? ben burda parçasınıda bulamadım bana tiger debriyaj kolu takalım komple dediler ve 115tl biraz pahalı geldi bana.yada elinde çıkma vs olan varsa uygun bi fiyata bulabilirsek satında alırım arkadaşlar
yahu siz bilirsiniz aranızda eskişehirli olan varmı acaba şu benim motora bi baksakk
çıldırabilirim garantisi yok.. :D

250e-9b
Eskişehir
0 Rh (+)