Sünnet ettirelim on numaraymış))
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Sünnet ettirelim on numaraymış))
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)offfff temelin fil hortumu olayına gülmekten harap bitap düştüm :D:D:D:DD

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hayrını Görme
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorken yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan gişe elemanı soruyor: -’Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?Teyzem cevap veriyor: -’Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.’
Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim..Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: ‘Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.’
Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama – Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da – İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
Cin :
- Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
Adam :
- Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net :
- Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..
Konu CELİL tarafından (04.May.2012 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)temeli dünyanın en iyi ajanları arasına almışlar toplanan ajanları büyük testlere taabi tutmuşlar son bi test kalmış son teste kadar 1 alman 1 ingiliz 1rus kalmış bide bizim temel son teste ellerine bi silah vermişler odayada karılarını sokmuşlar görev için karını öldüreceksin demişler tabi ne alman ne ingiliz nede rus yapamamış sıra temele gelmiş temel girergirmez sıkıyor karıya yalnız arkasından şangırşungur güm diye bises temel dışarıya çıkıyor soruyorlar ne yaptın diye verdiniz silah kurusıkı çıktı bende karıyı camdan aşağı attım
hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)