Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Evin
    Tekniker
     Regal Raptor Class Satıldı
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bassman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne diyeyim.Belki satan arkadaşın ihtiyacı vardır nakite o yüzden satıyordur.Tabi ki sırf istiyorum diye motorun beklemesini istemem bencillik olur . O yüzden hayırlısı olsun diyorum tekrardan.Ama baktık haziran 15 e kadar bir dğeişiklik yok.O zaman Ankara'dayım.Tanışırız anlaşmaya çlışırız uygun olursa durumlar hala Ama gözüm kaldı açıkçası )
    Dostum, ihtiyaç konusunda şöyle bi durum var; Ben, sıfır km 250E-10 Spyder veya Yeni kasa 250E-9B modellerinden birini alıcam... Henüz karar veremedim ama ÖTV indirimi ve kış fiyatları bitmeden motorumu almak istiyorum... Yoksa sonbahara kalıcak... O nedenle motoru satıyorum yoksa çok memnunum...

Tabii kısmet bu işler dedim ya... Başka bi yerden elime nakit geçme durumu var... Zaten o olursa motoru satmayı beklemeden sıfırını alıcam... Bu arada da satılırsa satılır, kimin kısmetiyse motor ona gider... Eğer kısmet seninse uygun olduğun zaman gelirsin, motoru inceelersin, ustaya gösterirsin... Beğenirsen, fiyattada bi orta yol bulursak alır güle güle kullanırsın... Yok anlaşamazsak yada motoru beğenmezsen bile en kötü ihtimal tanışmış oluruz... Bu da benim için büyük kazanç olur... O bile bana yeter...

bassman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eren Er
    Öğrenci
     Henüz yok :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    O nakit kısmını atlamışım sanırım.Yani yeni motor almak için sattığın kısmı.Kusura bakma o yüzden.Aynen dediğin gibi satılmazsa alamasam bile hem tanışmak hem motoru görmek bile benim için büyük zevk olur.Yalnız verdiğin bu haber çok hoşuma gitti.Sınavlar öncesinde iyi moral verdi bana açık söyleyim Neyse hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.. Ben alamasam bile umarım en az benim kadar isteyen ve özel gören birine gider.
    RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)