Seni çok iyi anlıyorum... Bende almadan önce aylarca araştırdım... Forum forum dolaştım, yüzlerce sayfa yazı okudum... Rakipleri ile kıyaslanınca her konuda raptor ağır bastı ve kararımı verdim... Ama işin zor kısmı o zaman başladı... Maddiyat az, bilgi ve tecrübe de az, etrafta da bitmiş motoru iyi motor diye satmaya çalışan bu kadar çok insan varken işim çok zordu... En az 10 tane motora baktım... Kimini sahibi yüzünden, kimini de motorun berbat oluşundan dolayı almadım... Başka illere gittim, mesajda temiz gel al diyen adamın satışı verirken motorda üç tane icra olduğunu öğrenince bi dansöz edasıyla kıvırmasına şahit oldum... v.s...

Bu motorda şans eseri sahibi ilanı verdikten hemen sonra gördüm... Ankara'daydı, T gidondu... Ama ortada fotoğraf ve bilgi yoktu... İçimden bi ses yine sorunlu bi ilandır dedi ama yine de raptor aşkı ağır bastı aradım... Randevulaştık sahibi ile... Fotoğrafını ilk görüşte aşık olduğum motor tam karşımdaydı sanki... Budur dedim ve aldım... Sahibi de iyi bi insandı sağolsun... Bana kurs bile verdi... Belki inanmazsın ama sadece ehliyet sınavında sürdüğüm scooter tecrübesi haricinde bi tecrübem olmadan, motorun satışını aldıktan sonra kullanmayı öğrendim... Hem sesiyle, hem görüntüsüyle, hem karizmasıyla, hemde yolda verdiği zevk ile çok yollar yaptık, çok canlar yaktık... Sanırım bendeki görevini tamamladı, artık yeni sahibiyle ne yollar yapar kim bilir... Bikaç tehlike yaşadım ama hiç kazam olmadı Allah'a şükür... İnşallah alan arkadaşın da kazası olmaz...

Neyse lafı çok uzattım... Senin de söylediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun...