Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz için teşekkürler. Benden kaynaklanan bir hata var belirtmeyi unuttum. İstanbul trafiğinde araba tecrübem var. Uzun yolda ise İstanbul-Yozgat ve İstanbul- İzmir arası yapmışlığım ama tabiki bir motor çok çok daha farklıdır. Daha önce hiç motor tecrübem olmadı artçı olmayı saymıyorum
    Arkadaşım Merhaba sana bir şey sormak isterim ne kadar zamandan bu yana 2 tekerlekli araç kullandın cevabına göre tavsiyede bulunmak isterim

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım Merhaba sana bir şey sormak isterim ne kadar zamandan bu yana 2 tekerlekli araç kullandın cevabına göre tavsiyede bulunmak isterim
    Merhabalar. 2 yıldır yazları yazlıkta scooter kullanıyordum. Geçen yaz pek kullanamadım Yurtdışında olduğum için ordada harley- davidson haftasında bir arkadaşın harley- davidson ına artçılık yaptım ve bende türkiyede kesin almalıyım dedim. Sadece bu kadar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Merhabalar. 2 yıldır yazları yazlıkta scooter kullanıyordum. Geçen yaz pek kullanamadım Yurtdışında olduğum için ordada harley- davidson haftasında bir arkadaşın harley- davidson ına artçılık yaptım ve bende türkiyede kesin almalıyım dedim. Sadece bu kadar
    azda olsa motor kullanmayı biliyorsun arabada kullandığın için vitesli makinayı çok çabuk kavrarsın ama bu durumda ikinci el bir makina alışma döneminde daha iyi olur

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ya REGAL RAPTOR 250 E9-B modeli yada
    LEDOW CXM 250A modelini tavsiye ederim her ikiside kullanıcısını maddi manevi üzmez her ikiside denge bakımından çok iyi motorlardır yeni başlayacaklar için biçilmiş kaftandırlar 2 yıldır LEDOW 250 kullanıyordum 6000 km yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı yamaha virago replikasıdır kışın ortasında bile sorunsuz çalışır RR250 E9-B ise Amarikan Johny Pag tasarımı fiyatı diğerine an biraz daha fazladır ama parça kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca yeni başlayacaksan motoru 2.el alma sorunlarla boğuşmaktan dolayı bütün motorsiklet hevesin kaçar maddi anlamda sinirlerin bozulur.5 yaşından beri bisiklet dahil şu an 38 yaşına geldim 2 teker üzerindeyim.Fazla araştırma yapmana yorulmana gerek yok belirttiğim modellerden herhangi birini al keyfine bak .
    Benim sana söyleyeceklerim bu kadar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)