merhaba ekrem aramıza hoş geldin
1 - cruiser için 1.80 boy 85 kilo 250cc normal makinalar için biraz uzun boy diz mesafesi seni rahatsız edebilir fakat bu konu tüm modeller için geçerli kilo sorun değil 140 kğ yu makina çekebilir fakat RR speyder kasası uzun onda sorunun olmaz
2 - RR gurubu arsında dediğin yola gidebilecek tek makinadır su soğutmalı olduğu için uzun yolda şişmez zorlamazsan fizana bile gider ben geçen sezon parça parça 5000 km yol yaptım hiç yolda kalmadım ama sivas -istanbul bayagı yol adamı zorlar
3 -fiat 5400 fazla sıfır fiatı 4800 hatta kampanya yapıp dahada inenler var sahibinden com a bak orada çok var şu an sıfırlarda kampanya var peşin fiatına 12 ay taksit yapıyorlar makinayı türkiyeye getiren emre motordur yukarıda linki var bağlantı kur onlar bayiler ve fiatlar hakkında seni bilğilendirirler tecrübeli bir motorcu oldugunu yazmışsın o zaman sıfır alıp uzun zaman keyifle binebilirsin ikinci el düşünürsen 3000tl ye orta karar temizlikte bir makina bulabirsin
4 - truva alırsan son sahibi olursun RR ile yan yana bile telafuz etmek gerekmez
benden bu kadar kolay gelsin![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
boncuğu takacağım.