A2 sürücü ehliyeti almak kolaydır önceden B ehliyetin varsa sadece motosiklet bkımı mekaniği hakkında sınava girersin sadece onlara hazırlanırsın eğer yoksa ilk ehliyetini A2 olarak alacaksan trafik bilgisi,ilk yardım ve mekanik ten sınava girersin her türlü ücret aynıdır değişmez + motosiklet eğitimi alırsın sağlık raporu ayrı kurs bittikten sonra dosya ücreti 25-30 TL ayrı ödeyeceksin ehliyeti o dosya ile bağlı bulunduğun trafik şubesinden alacaksın 50-60 TL küsür bi fiyat tutuyor.
Gelelim Regale evet uygun fiyata chopper keyfi için en doğru markayı seçtiğini söyleyebilirim bana bu motorun en hor kullanılmışı denk geldi hevesle körümgöz aldım şanzıman sorunlu 3. viteste cızıldıyor kalkışta boşa atıyor, motor sorunlu 100 km hızda vurma yapıyor vs bu şekildeyken bile şehiriçi şehir dışı gezdim ve hiçbizaman yolda kalmadım
tabi şimdi motoru sıfırladık regal sağlam bir makinedir bakımlarını eksiksiz yapıp temiz kullanırsan seni üzmez.
Not: Vitesli motosiklet kullanırken motoru bağırtmadan yormadan vites geçişi yap hem şanzımanın hem motorun ömrü uzun olur