Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

bassman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eren Er
    Öğrenci
     Henüz yok :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Celil abi hoşgördük
    Regal Raptor DD 250E-9 ile doğru karar verdiğim idüşünüyorum bende.Zaten Hyosung falan isimleri bile almamak için bi sebep gibi geldi bana.Cruiser motor alıyorsun ve saçma bir isim var orda kocaman biraz komik olaiblir
    Bugün sürücü kursuna kaydımı yaptırdım.Mbi aksilik olmazsa mayısın sonunda ehliyet elimdeymiş.Ondan sonraki ay içinde de motoru alacağım zaten.Sinop'ta yaşıyorum.Ankara veya bu civarlarda bulaiblirsem çok iyi oalcak.Yardımlarınıza muhtacım yine memnun oldum bu arada Celil abi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    motordan önce ehliyete başvurmak çok doğru bir iş kurstada hocalar sana vitesli motorlar hakkında bilgi ve pratik eğitim verecekler takıldığın şeyleri orada biraz olsun çözersin yararlı olur bizlerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz

bende ılkkez vıteslı m otor kullanıcam aldıgımda ve kesınlıkle rr alıcam bu ıyıce kesınlestı.tarzıma da uyuyoo.rahat bı kısıyım .işte bunda korkuyorum.motoru aldıktan sonra gene vurdumduymazlıgım nuksederse yazık olur makınamada paramada. gercekten samımıyetle ''AL KARDESIM'' dıyebılıomusunuzz...çanakkalelıyım ama zonguldakta okuyorum .unıversıte ogrencısıyım.en fazla 2900 falan cıkartabılıırım.yazları dondurma satıyorum ve konserlere fala gidıorum.bu yıl fedakarlık edıp motor alıcam.bu ay ıcınde elıme ınsallah para gecıcek ve yazın gerı oduycem..yardım edın.bu paraya bulmalıyım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    parana göre alabileceğin en dayanıklı çin makina RR diğerleri daha çabuk dagılır ve o kadar para verdikten sonra ilk masraftan sonra ister istemez dikkatli davranırsın

sophist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yagız
    ogretmen
     RR 250E-9 35 HTS 87
     ızmır
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ılkkez vıteslı m otor kullanıcam aldıgımda ve kesınlıkle rr alıcam bu ıyıce kesınlestı.tarzıma da uyuyoo.rahat bı kısıyım .işte bunda korkuyorum.motoru aldıktan sonra gene vurdumduymazlıgım nuksederse yazık olur makınamada paramada. gercekten samımıyetle ''AL KARDESIM'' dıyebılıomusunuzz...çanakkalelıyım ama zonguldakta okuyorum .unıversıte ogrencısıyım.en fazla 2900 falan cıkartabılıırım.yazları dondurma satıyorum ve konserlere fala gidıorum.bu yıl fedakarlık edıp motor alıcam.bu ay ıcınde elıme ınsallah para gecıcek ve yazın gerı oduycem..yardım edın.bu paraya bulmalıyım
    al kardeşim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)