Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

koruturka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

korutürk
    tekstil
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Thumbs up Yeni Üye :)

selam arkadaşlar, adım Korutürk, istanbul pendikte yaşıyorum, Üniversite yıllarında bi kaç yıl motor kullanmışlığım var fakat uzun yıllardır 4 tekere alışkanlıktan motor sevdası ukte olarak kaldı.. Bir arkadaşımın hevesiyle yine aklıma düştü.. Kısa bir araştırmadan sonra Regal Raptorda karar kıldık, arkadaşım bu hafta kadıköyden 250 e10 spyder alacak, 5100 tl 30% peşin gerisi 12 ay vade farksız.. Bende 250 spyderi beğendim boyutu ve şekli hoş.Asya motorun parsıyla aynı hemen hemen ancak çatal biraz daha uzun gibi geldi bana.. Pars kadar küçük durmuyor bu nedenle.. Sizden ricam tecrübelerinize dayanarak RR nin kronik sorunu varmıdır? Pendiğe yakın servisi varmıdır? Yukarıda yazdığım fiyat makulmü? bildiğiniz daha uygun bir yer varmı? Bir RR grubu varmı yani birlikte yazları turlayacağımız? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,902
    Beğenilmiş
    7,144
    merhaba korutürk aramıza hoş geldin
    spayder ler kasa olarak çok güzel ve tekdir asyadaki makina daytona modelidir kasası farklıdır ön çatal dediğin gibi daha kısadır spayderiin motoru kısa kasalarla aynıdır ve biraz vibrasyon vardır uzun süre satmam değiştirmem diyorsan 350 cc al daha derim 250cc bir zaman sonra zayıf gelebilir
    fiata gelince vergi indirimiyle cazip oldu makinayı türkiyeye emre ltd getiriyor üstte linki var bağlantıya geç fiat sor taksit kampanyası onlardada var
    regal gurubuna gelince çok dağınığız ama sitede yazın turlarımız oluyor buradan duyurup birlikte uzun turlarda yapıyoruz özellikle motorsiklet festivallerine toplu sürüş çok hoş oluyor

korutürk
    tekstil
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoş bulduk.. RR ve Asyanın pars&ghost modelleri aynı firmadan geliyor zaten (Lifeng) Spyderin parsdan biraz daha cüsseli olması bizim için önemli, altımızda komik görünmesin. Sadece yazları bi kaç ay kullanacağımız için 250 kafi gibi. Emre motoru aradık 5200 dediler. Ancak kadıköyde de orda da 250 spyder yok. Mayıs 15 e gün veriolar.. Vaktimiz uygun oldukça turlara katılmak isteriz.. Buradan takip ederiz artık..
    Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık ;)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,902
    Beğenilmiş
    7,144
    doğru ikiside aynı firmadan regal raptordan geliyor firma isteyenin markasını üstüne vurup satıyor kasa aynı ama makinada fark varmı daha öğrenemedik çünki çinliler her parçayı vidaya kadar fiat opsiyonlu yapıyor istediğini şeçiyorsun onu takıyor
    250 cc spayder yenisini beklemek istemezsen sıfır ayarında düşük km li ikinci el makinalar var fiatıda daha avantajlı beklemek istemezsen bakabilirsin

korutürk
    tekstil
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    selamlar.. 2. el spyder pek yok piyasada yoksa 15 mayısı beklemeyip hemen almak istiyoruz. Ankarada var bi tane bide kadıköyde ama oynanmış biraz.. Ama danıştığım bi kaç kişi 350 al rahat et diye baskı yapıyo ikilemde kaldım :D 250 alırsın, kesmez satarsın 350 alırsın zarar etme baştan 350 al diyolar.. O kadar mı farkediyo? 350 spyderla daytonanın arasında ne fark var?
    Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık ;)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,902
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı koruturka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar.. 2. el spyder pek yok piyasada yoksa 15 mayısı beklemeyip hemen almak istiyoruz. Ankarada var bi tane bide kadıköyde ama oynanmış biraz.. Ama danıştığım bi kaç kişi 350 al rahat et diye baskı yapıyo ikilemde kaldım :D 250 alırsın, kesmez satarsın 350 alırsın zarar etme baştan 350 al diyolar.. O kadar mı farkediyo? 350 spyderla daytonanın arasında ne fark var?
    söylenenlere aynen katılıyorum ve ayrıca o kasa bir makinaya bineceksen 350 cc den aşagı olursa kasa itibari ile takılacagın gurup büyük kasalı makinalardan oluşacak ve sen uyum sağlamakta zorluk çekicen ( tork ve beygir anlamında ) tabi konu biraz maddiyata bakıyor
    spyder ve daytonanın makina güçleri aynı fakat daytona yeni model son çıkan makina ayrıca daytonanın makinasında titreşim takozu var spyderin 250ccde yok 350 cc de varmı bilmiyorum
    Konu CELİL tarafından (06.April.2011 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.

uğur umut yılmaz
    satış
     RR 250E-10
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

merhaba

merhaba Korutürk,ben kadıköydeki son 250 cc spyder ı aldım,başka bir yerde daha uygun fiyatlısıda yok.Ama yenileri ancak mayıs 15 te gelecekmiş.Sürüş keyfi çok harika ve bütün gözler üzerinde yalnız süspansiyonları çok sert çünkü yere çok yakın.Düz asfalt yolda müthiş.Çukur ve bozuk yollardan uzak durman lazım.Bunun haricinde sanırım uzun şasisi nedeniyle çok dengeli bir motor güven veriyor dönüşlerde ve ani duruşlarda.Uzun yollarda 9B serisinden daha fazla yoracağını düşünüyorum.İyi günler
    Alıntı koruturka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar, adım Korutürk, istanbul pendikte yaşıyorum, Üniversite yıllarında bi kaç yıl motor kullanmışlığım var fakat uzun yıllardır 4 tekere alışkanlıktan motor sevdası ukte olarak kaldı.. Bir arkadaşımın hevesiyle yine aklıma düştü.. Kısa bir araştırmadan sonra Regal Raptorda karar kıldık, arkadaşım bu hafta kadıköyden 250 e10 spyder alacak, 5100 tl 30% peşin gerisi 12 ay vade farksız.. Bende 250 spyderi beğendim boyutu ve şekli hoş.Asya motorun parsıyla aynı hemen hemen ancak çatal biraz daha uzun gibi geldi bana.. Pars kadar küçük durmuyor bu nedenle.. Sizden ricam tecrübelerinize dayanarak RR nin kronik sorunu varmıdır? Pendiğe yakın servisi varmıdır? Yukarıda yazdığım fiyat makulmü? bildiğiniz daha uygun bir yer varmı? Bir RR grubu varmı yani birlikte yazları turlayacağımız? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)