Hayırlı olsun Rona.Celil abinin de dediği gibi ilk izlenim ve detayları merakla bekliyoruz.Kazasız belasız sürüşler.Darısı başıma inşallah....![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Henüz yok :)
Sinop
0 Rh (+)Hayırlı olsun Rona.Celil abinin de dediği gibi ilk izlenim ve detayları merakla bekliyoruz.Kazasız belasız sürüşler.Darısı başıma inşallah....![]()
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
250e-9b
Eskişehir
0 Rh (+)raptor bi başkadır..
V strom
istanbul
0 Rh (+)hayırlı olsun rona tekerin düz bassın.toplamda ne kadar maliteti olsu sana
yok
istanbul
0 Rh (+)selamlar.. 2. el spyder pek yok piyasada yoksa 15 mayısı beklemeyip hemen almak istiyoruz. Ankarada var bi tane bide kadıköyde ama oynanmış biraz.. Ama danıştığım bi kaç kişi 350 al rahat et diye baskı yapıyo ikilemde kaldım :D 250 alırsın, kesmez satarsın 350 alırsın zarar etme baştan 350 al diyolar.. O kadar mı farkediyo? 350 spyderla daytonanın arasında ne fark var?
Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık ;)

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)söylenenlere aynen katılıyorum ve ayrıca o kasa bir makinaya bineceksen 350 cc den aşagı olursa kasa itibari ile takılacagın gurup büyük kasalı makinalardan oluşacak ve sen uyum sağlamakta zorluk çekicen ( tork ve beygir anlamında ) tabi konu biraz maddiyata bakıyor
spyder ve daytonanın makina güçleri aynı fakat daytona yeni model son çıkan makina ayrıca daytonanın makinasında titreşim takozu var spyderin 250ccde yok 350 cc de varmı bilmiyorum
![]()
Konu CELİL tarafından (06.Nisan.2011 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar ve üstatlar. Bende aranıza yani şimdilik foruma 3 ay içerisindede sokaklarda aranıza katılmayı düşünüyorum... A2 ehliyeti için başvurdum bir aksilik olmazsa 3 ay sonra ehliyetimi almış olacağım. Forum sitelerinden araştırdığım ve sokakta 2. kez gördükten sonra (İlk görüşte bu ne böyle hangi markaymış diye yaklaştım ve regal raptor yazısını görünce küçük bir şok yaşadım. Çok daha tanınmış bir japon markası bekliyordumve haftalardır. Bu motoru araştırıyorum. Yalnız benim bazı cevaplara ihtiyacım var. Malum üniversite öğrencisiyim ve bütcem kısıtlı (3.000tl) ve bu benim ilk motorum olacak. ve bunun raptor DADYW DD250E-9 olmasını çok istiyorum.
Şimdi sorularıma gelecek olursak;
1. Raptor DADYW DD250E-9 benim ilk cruiserim olacak uygun motor mudur ? (boy 1.80cm 85kg istanbul gibi bir trafiktede 5 yıllık araba tecrübem var yani trafikten çekinmem ama tabiki motor çok çok daha farklı bir ustalık ve teknik ister biliyorum)
2. Üniversiteyi Sivasta okuyorum. ve malum sivas bol yağmur, kar ve oldukça soğuk bir memleket ( Bugün nisanın 6sı ve dolu yağdı misalson senem motorumla okula gidip gelmeyi ve İstanbul - Sivas arasını artık otobüsler yerine motorumla gitmeyi düşünüyorum. bu kadarına arıza vermeden beni bezdirmeden istediklerime cevap verebilecek bir motor mudur?
3. Bugün sivastaki motorcuları dolaştım malesef raptor yok. bir dükkan sahibi istersem getirebileceğini (mayısın 2. haftası) onunda 5.400tl tutacağını söyledi. 3.000tl peşin gerisini taksit imkanıyla karşılayabilirim ? (mantıklı mı ?)
4. Bir dükkanda ise raptora çok benzemesi benim düşüncem tabi truva gördüm 2.200 tl olduğunu 2010 model sahibi gurbetçiymiş sadece yazın kullanmış ve 1.200km yapmış sonra mıcırlı yolda ön freni sıkınca düşüp gidonu eğmiş ve farı kırılmış onlar orjinalleriyle değişmiş. Şimdi kararsız truvada raptordan farklı olarak sadece su soğutması olduğunu işçiliğin aynı olduğunu okudum bazı forumlarda bu konuya kalıtır mısınız ? 3.000tl sizce raptor mu yoksa truva mı ?
Konu Ekrem Özdemir tarafından (07.Nisan.2011 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.
YOK
İstanbul
B Rh (+)Truvayı boşver.
Kazalı motoru boşver (parça değiştirmiş. motor kaza yapınca gidon eğilmez)
Regal tamamdır.
www.motosikletcim.com a bak
Yüksel Dölek var orada.
Adanali Tanso yönlendirdi dersen fiyatta yardımcı olur.
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Sivas gibi bir ilde motoru kışın nasıl kullanırsın bilmem ama şehirler arası daha başlamadan düşünmen çok sakıncalı diyorum. Regaller segmentleri içerisinde en çok tutulan motorlardır. Neden mi
1 Su soğutmalı olması bu motorların uzun yolda kaliteli Japonlar kadar iyi gitmesini sağlar
2 Regaller hala yeni model üretirken diğer motorlar piyasaya vurgun yapıp geri çekiliyorlar yedek parça sıkıntısı doğuyor benzer motorlardan uydurup takıyorlar
3 Ankara,İstanbul ve Samsun'da Regal raptor bayiileri var yedek parça stoğu dahil
4 Adına fan sitesi açılmış ve üye olmuşsun daha başka bi açıklaması varmı aynı segmentte hangi marka için böyle kapsamlı bir bayii ağı ve internet sitesi var
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Şayet alırsam kışın kullanmayı düşünmüyorum zaten değil kullanmak dışarı çıkılmıyor zaten.. Zaten kendimi tam anlamıyla güvenmeden uzun yola çıkmayıda düşünmem.. Peki bayinin söylediği fiyat sizce uygun mu ? Borca girip sıfırını 5.400tl e alsam mı yoksa ikinci el temiz bir raptor bulma ihtimalini mi önerirsiniz ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)