ajmix117
sibop ayarı ortalama 8000 - 10000 km gider ayar zamanı gelince siboplardan şıkı şıkı ses gelir çekiş düşer benzin yakışı çogalır bunlar olursa sibop ayarı zamanı gelmiştir![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ajmix117
sibop ayarı ortalama 8000 - 10000 km gider ayar zamanı gelince siboplardan şıkı şıkı ses gelir çekiş düşer benzin yakışı çogalır bunlar olursa sibop ayarı zamanı gelmiştir![]()
Regal Raptor DD250E-9B
Eskişehir
0 Rh (+)Önder kardeş, o günden sonra görüşemedik, hayırlı olsun inşallah. Arkadaşların yazdığı gibi düşünüyorum ben de... Hiç olmazsa sezonun tadını çıkar bari. İkna etme konusunda faydamız dokunabilir mi bilmiyorum...
Selamlar, saygılar.
A. Osman Göcen
----------------------
Işık, ışıktır görene;
Işıktan köre ne?!?
250e-9b
Eskişehir
0 Rh (+)
abicim teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur diyorum bende, her gün her gün tartışmasını yapmaktan annemde yoruldu bende artık.ama anlıyorum annemide yani yakın zamanda babamı kaybetmiş oldugumuz abimde askerde oldugu için böyle yapıyor herhalde.. ben koydum ilanı internette artık :( istemeyerekte olsa
DD 250e 9b
istanbul
B Rh (+)arkadaşım sorması ayıp kaça patladı sana bu bakım bende yaptırmayı düşünüyorumda aynı şekil ona göre para ayarlicam
250e-9b
Eskişehir
0 Rh (+)
hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)bide şeyi sorcaktım yazmayı unutmuşum aküde değiştirmişsin benimde akü almam gerekiyor hangi aküyü kaça aldığını yazarsanda sevinirim
250e-9b
Eskişehir
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)