Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Motorumun (titreme şeklinde) öten arka balata problemini çözmek için balata spreyi sıkıp test turu attığımda sinyallerimin çalışmadığını gördüm.. Balata sesi de kesilmedi..
    Balata için tek çözüm balatayı kaliteli olanla değiştirmek galiba..
    Sinyallerse bugün tekrar turladığımda ne hikmetse çalıştı.. Çalışmadığı zaman sinyal düğmesini sağa ya da sola oynattığımda sinyal 1 kez yanıyor, arkası gelmiyor veya bazen de hiç yanmıyor.. Gerçi yarın servise uğrayacağım ama aklım takıldı..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorumun (titreme şeklinde) öten arka balata problemini çözmek için balata spreyi sıkıp test turu attığımda sinyallerimin çalışmadığını gördüm.. Balata sesi de kesilmedi..
    Balata için tek çözüm balatayı kaliteli olanla değiştirmek galiba..
    Sinyallerse bugün tekrar turladığımda ne hikmetse çalıştı.. Çalışmadığı zaman sinyal düğmesini sağa ya da sola oynattığımda sinyal 1 kez yanıyor, arkası gelmiyor veya bazen de hiç yanmıyor.. Gerçi yarın servise uğrayacağım ama aklım takıldı..
    balataya yapacak bir şey yok ama servise gittiğinde birde onlara sor belki bir formül bulabilirler senin sıktığın tarzda bir sprey sıktıklarını duymuştum
    sinyalerin kablolarında temassızlıkta olabilir flaşörüde bozulmuş olabilir servise gittiğinde hepsine baktırırsın kolay gelsin

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    balataya yapacak bir şey yok ama servise gittiğinde birde onlara sor belki bir formül bulabilirler senin sıktığın tarzda bir sprey sıktıklarını duymuştum
    sinyalerin kablolarında temassızlıkta olabilir flaşörüde bozulmuş olabilir servise gittiğinde hepsine baktırırsın kolay gelsin
    Aldığım balata spreyinin üzerinde balata tozunu temizlediğinden bahsetmiş. Bu balata tozu balataya yapışan yabancı toz değil, balatanın sürtünmesi sonucu açığa çıkan toz. Bir de kampana resmi koymuş. Balata aşındıkça kampananın içine dolan yaylara & mekanizmaya yapışan tozu temizlerken resmetmiş.. Sirkeci'den aldım , belki de yanlış aldım. Ama bizim ustaya bakarsanız 'abi kalitesiz balata öter, bitir değiştirelim demişti..
    Bu arada öten balataya testere ile çizik attıklarını, sesin kesildiğini duymuştum.. Gerçeklik payı nedir bilmiyorum..

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://www.youtube.com/watch?v=E7n2cf6k4bs

Youtube ta şans eseri buldum Daytona yerine "junak" adında... İşte istediğim krom sinyaller, far, km saati... TR de bulabilirmiyim bu parçaları sizce?

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Youtube ta şans eseri buldum Daytona yerine "junak" adında... İşte istediğim krom sinyaller, far, km saati... TR de bulabilirmiyim bu parçaları sizce?
    Bu arkadaşla koruma demiri hususunda görüşmüştük 90 euro'luk fiyat çekmişti.. Polonyalı galiba..
    Daytona'da aksesuar bulunan internetteki tek örnek..

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

valla geç oldu ama yeni gördüm bu yorumu daha sonra isteyenler olur diye yazıyorum

bu sinyalleri SYM bayisinden temin edebilirsiniz. SYM WOLF 125 marka model motorun siyanyalleri ile aynı sym'ninki daha kibar ;)
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation

Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla geç oldu ama yeni gördüm bu yorumu daha sonra isteyenler olur diye yazıyorum

bu sinyalleri SYM bayisinden temin edebilirsiniz. SYM WOLF 125 marka model motorun siyanyalleri ile aynı sym'ninki daha kibar ;)
    Teşekkürler ama eğer aşağıdaki adresteki sym wolf 125 ise videodaki ile alakası yok gibi geldi bana? yoksa yanlış motosiklete mi bakıyorum?

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...olf-125-a.html
    Konu guento tarafından (25.August.2011 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler ama eğer aşağıdaki adresteki sym wolf 125 ise videodaki ile alakası yok gibi geldi bana? yoksa yanlış motosiklete mi bakıyorum?

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...olf-125-a.html

evet yanlış motora bakmışsınız
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)