Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bugun hep beraber motorlandda toplandık abi benim soruna bişi yok diyorla ama motoru kullanan ben olduğum için anlıyorum ama gelde onlara anlat .sitemizin üyesi olan rona(atilla)da da doytona var birde ona sürdürdüm oda farketti neyse 2000 km bakımında bi açacaklar içini hava ayarı .yağ fitresi değişimi vs. sonrası göreceneğiz.ayrıca comanche(tansu) isimli üyemizin ön lastikle ilgili bi dertdi vardı burdada dile getirmişti ,onun problemide çözüldü garanti kapsamına alındı,celil abi de gelirken bi kaza geçirdi eli yüzü yırıdı biraz ,allahtan hala nefes alıyor şimdi iyi tekrar geçmiş olsun,son olarak musafa o koruma demirinin fotorağrafını isitoyor demircide örneklerini çıkartıp dağıtacak bizlere ,şimdili böyle

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun hep beraber motorlandda toplandık abi benim soruna bişi yok diyorla ama motoru kullanan ben olduğum için anlıyorum ama gelde onlara anlat .sitemizin üyesi olan rona(atilla)da da doytona var birde ona sürdürdüm oda farketti neyse 2000 km bakımında bi açacaklar içini hava ayarı .yağ fitresi değişimi vs. sonrası göreceneğiz.ayrıca comanche(tansu) isimli üyemizin ön lastikle ilgili bi dertdi vardı burdada dile getirmişti ,onun problemide çözüldü garanti kapsamına alındı,celil abi de gelirken bi kaza geçirdi eli yüzü yırıdı biraz ,allahtan hala nefes alıyor şimdi iyi tekrar geçmiş olsun,son olarak musafa o koruma demirinin fotorağrafını isitoyor demircide örneklerini çıkartıp dağıtacak bizlere ,şimdili böyle
    Büyük geçmiş olsun.. Koruma demiri resmini ben patronlarına gönderdim.. Hatta video da gönderdim..Mustafa'ya da söyledim gönderdiğimi fakat haberi yok resimden falan... Demirci savsaklıyormuş.. İsmimi verip Salih resim göndermiş, bak derseniz, bir iki kişi sıkıştırırsa üzerine düşerler tahminim..Hatta patronları 'siz yaptırın bir örnek alalım dedi'.. Eyüp'te bir usta var..Belki bu hafta düşünürüm yaptırmayı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun.. Koruma demiri resmini ben patronlarına gönderdim.. Hatta video da gönderdim..Mustafa'ya da söyledim gönderdiğimi fakat haberi yok resimden falan... Demirci savsaklıyormuş.. İsmimi verip Salih resim göndermiş, bak derseniz, bir iki kişi sıkıştırırsa üzerine düşerler tahminim..Hatta patronları 'siz yaptırın bir örnek alalım dedi'.. Eyüp'te bir usta var..Belki bu hafta düşünürüm yaptırmayı
    koruma demirinin yapılmış örneği geldi c.tesi hep beraber gördük ama beğenmedik yeni model arayışı var mustafya resimdeki korumalara bakmasını söyledik bakacak

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107

Exclamation

pazar günü emre ltd ye sıfır 1 adet daytona geldiğini gördüm daytona isteyen varsa hemen baksın
    Konu CELİL tarafından (20.June.2011 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)