Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 26 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 251 ile 260 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Önder Daytona nan hayırlı olsun
    250 cc ler 100 km de ortalama 4 lt
    350 cc ler 100 km de ortalama 4,5 - 5 lt yakar
    Celil abi eyvallah sağol

Araba gibi yakıyorum şuan benzinciden çıkamaz oldum. :?: Dün bakımını yaptım. Yağını değiştirdim. Lastik basınçlarını ayarladım. Bugünde karbüratörü sökeceğiz. Birde debriyajımda sıkıntı oluyordu bazen sanırım diş arasında biraz fazla boşluk var. Vites düşürürken sıkıntı oluyordu. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi eyvallah sağol

Araba gibi yakıyorum şuan benzinciden çıkamaz oldum. :?: Dün bakımını yaptım. Yağını değiştirdim. Lastik basınçlarını ayarladım. Bugünde karbüratörü sökeceğiz. Birde debriyajımda sıkıntı oluyordu bazen sanırım diş arasında biraz fazla boşluk var. Vites düşürürken sıkıntı oluyordu. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?
    karbiratörü sökücem demişsin niye? sekron atarı yapılırsa iyileşme yapması lazım
    vitesler zor geçiyorsa debriyaj ayarı gerekiyor olabilir kolay gelsin

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hava filtresi kutusunun boğazını kontrol et fazla açılmış olabilir,hava filtresini kontrol et tıkanmış olabilir,hava yakıt karışımı ayarsız olduğu için fazla yakıyor olabilir, karbüratör senkron ayarını yaptır .Zinciri kontrol et takılma zor dönme sıkışma yapmış olabilir.Frenlerde sıkışma varmı kontrol et tam bırakmıyor olabilir.Bujileri kontrol et kullanım süresi dolmuş olabilir.Buji kablolarını kontrol et temassızlık veya kırılma olabilir.Bu kontrol ve ayarları yapmana rağmen sonuç alamazsan karbüatöre bakılması gerek diye düşünüyorum

İyi sürüşler.
    Konu Rona tarafından (14.September.2012 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar 350 Daytonlarda yakıt problemini çözebilen var mı? O kadar ayar yaptık yinede 5,8-6 Lt yakıyorum.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 350 Daytonlarda yakıt problemini çözebilen var mı? O kadar ayar yaptık yinede 5,8-6 Lt yakıyorum.
    Daytona da yakıt sorunu yok ki nesini çözeceğiz anlamadım.

Daha önce sıraladıklarımı kontrol ettiniz mi?Bu kontrol ve ayarlar yapıldığı halde ve karbüratör sökülüp temizlendikten sonra da aynı sorun varsa karbüratörü yenilemekten başka çare kalmıyor.Onuda garanti dahilinde servisin çözmesi gerekir diye düşünüyorum.

(Hava filtresi kutusunun boğazını kontrol et fazla açılmış olabilir,hava filtresini kontrol et tıkanmış olabilir,hava yakıt karışımı ayarsız olduğu için fazla yakıyor olabilir, karbüratör senkron ayarını yaptır .Zinciri kontrol et takılma zor dönme sıkışma yapmış olabilir.Frenlerde sıkışma varmı kontrol et tam bırakmıyor olabilir.Bujileri kontrol et kullanım süresi dolmuş olabilir.Buji kablolarını kontrol et temassızlık veya kırılma olabilir.Bu kontrol ve ayarları yapmana rağmen sonuç alamazsan karbüatöre bakılması gerek diye düşünüyorum)
    Konu Rona tarafından (03.October.2012 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Normalde 4 lt. yakıtla 90-100 km/h süratle 100 km mesafeyi rahatlıkla gidebilmesi gerekli.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytona da yakıt sorunu yok ki nesini çözeceğiz anlamadım.

Daha önce sıraladıklarımı kontrol ettiniz mi?Bu kontrol ve ayarlar yapıldığı halde ve karbüratör sökülüp temizlendikten sonra da aynı sorun varsa karbüratörü yenilemekten başka çare kalmıyor.Onuda garanti dahilinde servisin çözmesi gerekir diye düşünüyorum.

(Hava filtresi kutusunun boğazını kontrol et fazla açılmış olabilir,hava filtresini kontrol et tıkanmış olabilir,hava yakıt karışımı ayarsız olduğu için fazla yakıyor olabilir, karbüratör senkron ayarını yaptır .Zinciri kontrol et takılma zor dönme sıkışma yapmış olabilir.Frenlerde sıkışma varmı kontrol et tam bırakmıyor olabilir.Bujileri kontrol et kullanım süresi dolmuş olabilir.Buji kablolarını kontrol et temassızlık veya kırılma olabilir.Bu kontrol ve ayarları yapmana rağmen sonuç alamazsan karbüatöre bakılması gerek diye düşünüyorum)
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Lakin sanırım yanlış anlaşıldı.Bahsettiğiniz şeyleri zaten denemiş olup çözüm bulamamam nedeniyle bu soruyu sorma gereği duymuştum ki Celil ağabeyin yazdığı 5Lt yakar durumundan sonra sanırım fazla takmayacağım çünkü en son 5,3 Lt yaktım.Sanırım ideal.

Saygılarımla

agarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuğrul alacaoğlu
    öğretmen
     RR daytona 350
     ısparta
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Fren sıkıntısı... Her ne kadar ön ve arka freni bir arada kullansam da arka teker kayıyor ve tekerleğin kalın olması avantajıyla düşmeden devrilmeden bir kaç keredir kurtarıyorum.Bu bende bir korku yaratmaya başladı.Önerileriniz ve tecrübelerinizle aydınlatmanızı bekliyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    merhaba tuğrul frenlerin kaydırması lastiklerin kalitesinin kötülüğünden havalar soğudukça daha fazla kayar dikkat et
    çözümü lastiklerin kaliteli lastiklerle değişmesi

agarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuğrul alacaoğlu
    öğretmen
     RR daytona 350
     ısparta
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim Celil. Ancak internette araştırdım, ne 160 80 16 lastik var kalitelisinden ne de 90 90 21. Metzelerin 500 Liralık bir lastiği var, o da TT mi TL mi belli değil(arka last.).Bir de ön var gibi piyasada ama dandik markalar gibi.. Bizim lastik problemi, yurtdışından getiren olmazsa oldukça maceralı olacak gibi.Halihazırdaki lastiklerimize uzun ömürler dileyelim biz.

Sayfa 26 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)