Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 27 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 261 ile 270 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı agarta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Celil. Ancak internette araştırdım, ne 160 80 16 lastik var kalitelisinden ne de 90 90 21. Metzelerin 500 Liralık bir lastiği var, o da TT mi TL mi belli değil(arka last.).Bir de ön var gibi piyasada ama dandik markalar gibi.. Bizim lastik problemi, yurtdışından getiren olmazsa oldukça maceralı olacak gibi.Halihazırdaki lastiklerimize uzun ömürler dileyelim biz.
    evet pek lastık seçme şansımız yok sıkıntılı durum :(
    sıkı araştırma yapmak lazım kolay gelsin

agarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuğrul alacaoğlu
    öğretmen
     RR daytona 350
     ısparta
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil, Avon Dunlop Bridgestone marka lastiklerden hangisi daha iyidir? Ön ve arka lastik dunlop buldum int'te. Dunlop iyi bir marka mıdır?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    dunlop ta Bridgestone da bilinmiş iyi bir markalardır fakat yapıları hakkında pek bilğim yok ben michelin i begeniyorum çünki yapısı diğerlerinden daha yumuşak olduğundan yeri daha iyi tutuyor ama onda bizim ebatlar yok diye biliyorum

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Celil, Avon Dunlop Bridgestone marka lastiklerden hangisi daha iyidir? Ön ve arka lastik dunlop buldum int'te. Dunlop iyi bir marka mıdır?
    Merhaba

Dunlop Fransız markasıdır tarihçesi 1888 de iki tekerlekli araçlarla başlayan köklü,yarış birincilikleri olan bir firmadır.Bridgestone ise Japon firmasıdır.Tarihçeside 1930 lara dayanır .Yani her ikiside kendini kanıtlamış iyi markalardır .Benim sana tavsiyem Dunlop'tan yana olacaktır

agarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuğrul alacaoğlu
    öğretmen
     RR daytona 350
     ısparta
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Araştırdığımız lastiklerden çoğu (int. ortamından) tarihi geçmiş lastikler çıkınca yeni tarihli (üzerinde 2012 diye yazıyor) bir tek arka lastik bulabildim. Bugün arka lastiği Bridgestone ile değiştirdim. Yumuşak ve yolu tutan güvenli bir yapısı var. 60 km'lik yolda frenleyerek hız yaparak denedim. Müthiş güvenli. Çıkan lastiği de motorcuda bıraktım, yaz gelince onu takıp kışiın değiştireceğim tekrar. (Lastiği 520 Liraya aldım)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Araştırdığımız lastiklerden çoğu (int. ortamından) tarihi geçmiş lastikler çıkınca yeni tarihli (üzerinde 2012 diye yazıyor) bir tek arka lastik bulabildim. Bugün arka lastiği Bridgestone ile değiştirdim. Yumuşak ve yolu tutan güvenli bir yapısı var. 60 km'lik yolda frenleyerek hız yaparak denedim. Müthiş güvenli. Çıkan lastiği de motorcuda bıraktım, yaz gelince onu takıp kışiın değiştireceğim tekrar. (Lastiği 520 Liraya aldım)
    Tuğrul paylaşım için teşekkürler bu bilği hepimize lazım olucak
    arka lastik yol tutuş ve frenlemede daha önemli bütün yük arkada ama yinede ıslak zeminde frenleme ve virajlarda dikkatli ol ön lastik kayma yapabilir

ahmet sinav
    internet hizmetleri
     kawasaki ninja 250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum öncelikle aramıza hoşgeldin .keşke tanışma başlığı altında kendinden bahsetseydin neyse sorularına elimden geldince cevap .öncelikle ben ve 3 arkadaşım doytona kullanıyoruz senin anlattıklarını bizlerde düşünüyoruz
    1 koruma demiri : normalde motorda bulunak ayaklıklar koruma demiri görevini görüyor fakat daha güvenli olsun istesen benim şöyle bir düşüncem var.artçı kısnında kenarlarda metal cubukları bağlayan vidalara var. cbr lerde olan 4 5 cm dısarı cıkcak şekilde lamaları o vidalara bağlamak en şıkıdır atmak .bundan başkada koruma demiri atılmaz sanırım.ayrıca motorland aynı koruma demiri işini banada söyledi ama bana biraz hikaye gibi geldi kendin bak çaresine bence

2 ön cam : bugun motolarnda kısısel bakım için gittimde orda boşta bir öncam vardi elimde motorumnun önüne tutum söyle bi yakıştı baya s,sanırım dragstar camıyıdı .direksiyonca camı ilave edecek yerler yapılmış önceden yani öyle bi sorunu yok motorların .yarın ilgili yerin bağlama vida yerlerinin bi resmini çakip atarım

3.çanta. evet bende çantaları fazla yakıştıramıyorum bi arkdaş taktırdı çanta ama benim fazla hoşuma gitmedi o yuzden illa çanta diyorsan özel ebatlarda çanta diktir derim bi ölçğ vermek gerekirse normal yan çantaların 3/2 si kadar büyüklük kafidir

4 sormadın ama ilerde soracağını tahmit ediyoum peşin cevap veriyim koltukların uzun yollarda rahatsız edici olması .aramızda o soruna henüz çözüm bulan olmadı boş olduğujm bir ara moto saydan fiyat ve model almayı düşünüyorum eğer sen benden önce davranırsan .bunu bizlerlede paylaş
    son olarak sanırım ist desin bizde ağırlık daytona olmak üzere regal gurubu olarak hafta sonlar toplu sürüş keyifleri yapıyoruz sende bizlere katılabilirsin salıcakla kal

Bilgilendirme için teşekkürler

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı ahmetsinav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgilendirme için teşekkürler
    Rica ederim

Celil/ Rona, Merhaba arkadaşlar,
    Daytona 350'nin akü şarj aleti bir tarafı motor bölümüne giriş soketli ama elektrik giriş kısmı piriz girişli değil. Elektrik prizine nasıl takacağız bu aleti. Lütfen bana yardımcı olun. Veya bu alet nasıl kullanılacak da şarjı nasıl yapacağız?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı agarrta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil/ Rona, Merhaba arkadaşlar,
    Daytona 350'nin akü şarj aleti bir tarafı motor bölümüne giriş soketli ama elektrik giriş kısmı piriz girişli değil. Elektrik prizine nasıl takacağız bu aleti. Lütfen bana yardımcı olun. Veya bu alet nasıl kullanılacak da şarjı nasıl yapacağız?
    biladerimhoş geldin foruma

sorunun cevabı çok basit
    onun ucu amerikan piriz
    bi tane o uç için dönüştürücü alacaksın takacaksın şarja devam

Sayfa 27 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)