Alıntı Lyanmon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba demek istiyorum öncelikle hepinize bende motor sevdası önceleri pek yoktu ama sonra sonra oluştu ve RR gerçekten hoşuma gidiyor etkisi de çok oldu bu tarz motordan hoşlanmamda.Neyse bu kısım masallav masallav..

Şimdi sormak istediğim şey acemilere motorsiket sürmeye başlayacaksan hep cbr 125 diyorlar.Ama ben zerre kadar hoşlanmıyorum tarzından.RR'lara bakınca da 250 serisi hoştu.Ama daytonayı gördüm ve noktayı koydu.Ben daytona ile başlayabilir miyim başlayamaz mıyım.Bu zamana kadar elim gidon görmedi.

Yani cbr ile başlayıp sonra satması ondan sonra RR alması,sonra bu süre zarfında zevk almamak felan eklenince RR alıp gerekirse eğitimlere mi gitsem diye düşünüyorum.

Bazı yerler komik gelebilir size.yada yazım uzun şimdiden pardon ama kafam karışık biraz işte.
Aramıza hoşgeldin

Öncelikle şunu söylemeliyim Daytona 2,5 mt civarı uzun bir araç ve kullanımı Shadow,İntruder,Harley Davidson lara benzer ve epey de güçlü bir makina ve üzerine oturduğunda 250 kg dan fazla bir ağırlığı olur.Böyle bir motorsiklet ilk başlayan birisi için biraz fazla iri gazı yanlışlıkla kaçırdığın zaman olacakları düşünemiyorum yazık olur verdiğin paraya bence Regal Raptorun 125 cc çift silindirlik modelinden başlayıp iyice öğrenip ustalaştıktan sonra sonra Daytona'ya geçmen hem kesene hem de sağlığına faydalı olacaktır.Şunu unutma "Bu güne kadar düşmedim" diyen motorcu yalan söyler.
Esen kal.