Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 14 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 131 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorumun (titreme şeklinde) öten arka balata problemini çözmek için balata spreyi sıkıp test turu attığımda sinyallerimin çalışmadığını gördüm.. Balata sesi de kesilmedi..
    Balata için tek çözüm balatayı kaliteli olanla değiştirmek galiba..
    Sinyallerse bugün tekrar turladığımda ne hikmetse çalıştı.. Çalışmadığı zaman sinyal düğmesini sağa ya da sola oynattığımda sinyal 1 kez yanıyor, arkası gelmiyor veya bazen de hiç yanmıyor.. Gerçi yarın servise uğrayacağım ama aklım takıldı..
    balataya yapacak bir şey yok ama servise gittiğinde birde onlara sor belki bir formül bulabilirler senin sıktığın tarzda bir sprey sıktıklarını duymuştum
    sinyalerin kablolarında temassızlıkta olabilir flaşörüde bozulmuş olabilir servise gittiğinde hepsine baktırırsın kolay gelsin

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    balataya yapacak bir şey yok ama servise gittiğinde birde onlara sor belki bir formül bulabilirler senin sıktığın tarzda bir sprey sıktıklarını duymuştum
    sinyalerin kablolarında temassızlıkta olabilir flaşörüde bozulmuş olabilir servise gittiğinde hepsine baktırırsın kolay gelsin
    Aldığım balata spreyinin üzerinde balata tozunu temizlediğinden bahsetmiş. Bu balata tozu balataya yapışan yabancı toz değil, balatanın sürtünmesi sonucu açığa çıkan toz. Bir de kampana resmi koymuş. Balata aşındıkça kampananın içine dolan yaylara & mekanizmaya yapışan tozu temizlerken resmetmiş.. Sirkeci'den aldım , belki de yanlış aldım. Ama bizim ustaya bakarsanız 'abi kalitesiz balata öter, bitir değiştirelim demişti..
    Bu arada öten balataya testere ile çizik attıklarını, sesin kesildiğini duymuştum.. Gerçeklik payı nedir bilmiyorum..

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://www.youtube.com/watch?v=E7n2cf6k4bs

Youtube ta şans eseri buldum Daytona yerine "junak" adında... İşte istediğim krom sinyaller, far, km saati... TR de bulabilirmiyim bu parçaları sizce?

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=E7n2cf6k4bs

Youtube ta şans eseri buldum Daytona yerine "junak" adında... İşte istediğim krom sinyaller, far, km saati... TR de bulabilirmiyim bu parçaları sizce?
    Bu arkadaşla koruma demiri hususunda görüşmüştük 90 euro'luk fiyat çekmişti.. Polonyalı galiba..
    Daytona'da aksesuar bulunan internetteki tek örnek..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    güzel tasımları var adamın şimdide heybelerin sürtmemesi için koruma yeri yapmış bakalım ilerleyen zamanlarda neler yapacaz .hemde bize örnek teşlik etmiş olacak

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Motosikletimin arka balata problemini maalesef serviste çözemedim.. Balata spreyi kesinlikle işe yaramadı.. Daytona kullanan arkadaşlarda bu problem var mı??

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motosikletimin arka balata problemini maalesef serviste çözemedim.. Balata spreyi kesinlikle işe yaramadı.. Daytona kullanan arkadaşlarda bu problem var mı??
    Aynı sıkıntı bendede var motor yıkandıktan sonra oldu balataların kuruyup yüzeylerinin cam gibi olmasından kaynaklanıyor su zımparasıyla balata yüzeylerini hafiften zımparalamak yeterli oluyor camlaşmış balata yüzeyi giderildimi sorun kalmıyor.Kolay gelsin

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bugun tüm aksilikler benini buldu .ilk olarak :gafil avlandım ve kaskı çaldırdım, benki bakkala bile gidecek olsam kaskı yanına alan bi insanın bilen bilir .ikincisi ve sonuncusu motor blogunun içinden sesler gelmee başladı ,gaza bastığım zaman motor çekmiyor ve sanki blogun içine ingiliz anaharı kaçmışta pistonlar onu dövüyor gibi .bugun servisi aradım böle böle dedim gel,n alın bi bakın diye.nese yarın gelip alacaklar umarım beni çok masrafa sokacak bi sorunu yoktur

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    piston kırılmış olmasın?:?

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun tüm aksilikler benini buldu .ilk olarak :gafil avlandım ve kaskı çaldırdım, benki bakkala bile gidecek olsam kaskı yanına alan bi insanın bilen bilir .ikincisi ve sonuncusu motor blogunun içinden sesler gelmee başladı ,gaza bastığım zaman motor çekmiyor ve sanki blogun içine ingiliz anaharı kaçmışta pistonlar onu dövüyor gibi .bugun servisi aradım böle böle dedim gel,n alın bi bakın diye.nese yarın gelip alacaklar umarım beni çok masrafa sokacak bi sorunu yoktur
    Daha önce de motorun çekişi zayıf, karbüratörden ses geliyor, hava ayarı lazım filan demiştin.. Aynı sorunun devamı mı bu??

Sayfa 14 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)