Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 15 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce de motorun çekişi zayıf, karbüratörden ses geliyor, hava ayarı lazım filan demiştin.. Aynı sorunun devamı mı bu??
    abi dediğin gibi o sorunun son noktası olabilir . kesin bişi belli değil yarın servisise bi gitsin motor nolcak bakalım,işin kötü yani haftasonu motorsuz kalabilirim .

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi dediğin gibi o sorunun son noktası olabilir . kesin bişi belli değil yarın servisise bi gitsin motor nolcak bakalım,işin kötü yani haftasonu motorsuz kalabilirim .
    Garanti kapsamında nasılsa.. Motorland'de usta buji patladı pistonu bozdu , (gerçi buji nasıl patlar onu çözemedim ) İtirazsız sorunu giderdik dedi.. Dert etme.. Sadece bir haftasonu motorsuz kalmak ve üzülmek mi??? Akut kronik motor bağımlılığı belirtileri

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garanti kapsamında nasılsa.. Motorland'de usta buji patladı pistonu bozdu , (gerçi buji nasıl patlar onu çözemedim ) İtirazsız sorunu giderdik dedi.. Dert etme.. Sadece bir haftasonu motorsuz kalmak ve üzülmek mi??? Akut kronik motor bağımlılığı belirtileri
    senin bujilerde şuu meşşhuur son parti bujilerindendi sanırım

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    senin bujilerde şuu meşşhuur son parti bujilerindendi sanırım
    Benim makinede değil.. Yeni sattıkları başka bir makinede olmuş sorun..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,658
    Beğenilmiş
    7,109
    Geçmiş olsun ağa dün senin başında bir ugursuzluk dolaşmış işallah buji bozulmuştur önemli bir şey yoktur yarın bende servise ugrayabilirim görüşürüz:(

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ağa son durum nedir?? Merak ettim..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bugun hep beraber motorlandda toplandık abi benim soruna bişi yok diyorla ama motoru kullanan ben olduğum için anlıyorum ama gelde onlara anlat .sitemizin üyesi olan rona(atilla)da da doytona var birde ona sürdürdüm oda farketti neyse 2000 km bakımında bi açacaklar içini hava ayarı .yağ fitresi değişimi vs. sonrası göreceneğiz.ayrıca comanche(tansu) isimli üyemizin ön lastikle ilgili bi dertdi vardı burdada dile getirmişti ,onun problemide çözüldü garanti kapsamına alındı,celil abi de gelirken bi kaza geçirdi eli yüzü yırıdı biraz ,allahtan hala nefes alıyor şimdi iyi tekrar geçmiş olsun,son olarak musafa o koruma demirinin fotorağrafını isitoyor demircide örneklerini çıkartıp dağıtacak bizlere ,şimdili böyle

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bugun hep beraber motorlandda toplandık abi benim soruna bişi yok diyorla ama motoru kullanan ben olduğum için anlıyorum ama gelde onlara anlat .sitemizin üyesi olan rona(atilla)da da doytona var birde ona sürdürdüm oda farketti neyse 2000 km bakımında bi açacaklar içini hava ayarı .yağ fitresi değişimi vs. sonrası göreceneğiz.ayrıca comanche(tansu) isimli üyemizin ön lastikle ilgili bi dertdi vardı burdada dile getirmişti ,onun problemide çözüldü garanti kapsamına alındı,celil abi de gelirken bi kaza geçirdi eli yüzü yırıdı biraz ,allahtan hala nefes alıyor şimdi iyi tekrar geçmiş olsun,son olarak musafa o koruma demirinin fotorağrafını isitoyor demircide örneklerini çıkartıp dağıtacak bizlere ,şimdili böyle
    Büyük geçmiş olsun.. Koruma demiri resmini ben patronlarına gönderdim.. Hatta video da gönderdim..Mustafa'ya da söyledim gönderdiğimi fakat haberi yok resimden falan... Demirci savsaklıyormuş.. İsmimi verip Salih resim göndermiş, bak derseniz, bir iki kişi sıkıştırırsa üzerine düşerler tahminim..Hatta patronları 'siz yaptırın bir örnek alalım dedi'.. Eyüp'te bir usta var..Belki bu hafta düşünürüm yaptırmayı

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    abi resim var sa burda paylaşırmısın ,bugun ben söylemeden kendisi istedi resmini

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    abi resim var sa burda paylaşırmısın ,bugun ben söylemeden kendisi istedi resmini
    Daha önce de paylaşmıştım zaten...

Bir tek üst bağlantıyı çözemedim..Şaseyi delip vidayla tuttturmuş gibi duruyor..Ama böyle bir saçmalık yapmazlar herhalde

Sayfa 15 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)