Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 25 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Tuğrul aramıza hoş geldin
    yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    küçük bir lık olmuş ayağı kırmışsın dediğin gibi kaynakla hallediliyor ama parça ihtiyacın olursa istanbuldan ali ustadan sipariş verebilirsin sorunsuz kısa sürede kargoyla gönderir kolay gelsin

Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bekir ilker
    Tekniker
     DD 350 E-6 C DAYTONA
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar merhaba bende 350 daytona sahibiyim size sorum olacak .
    200 km de aldıgım motorum 800 km de olmasına rağmen hala titreme sorunu geçmedi motorsiklet titriyor ve 100 km hızın üstünde motor titremekten kendinden geçiyor bu durum normal mi acaba ?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Wolker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 km de aldıgım motorum 800 km de olmasına rağmen hala titreme sorunu geçmedi motorsiklet titriyor ve 100 km hızın üstünde motor titremekten kendinden geçiyor bu durum normal mi acaba ?

Motorun tum vidalarini sIktIrin iyi bir ustaya subab ayari yaptirin titresim kalmayacak

Forumda Savas abi yaptirsi tertemiz motor titresimsiz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    merhaba bekir :D
    100 km de makinanın titremesi normal değil
    öncelikle bujileri kontrol ettir orda sorun yoksa karbiratör ayarlarını kontrol ettir son olarak sibob ayarlarını kontrol ettirirsin bunların birinde sorun olursa makina vibrasyon yapar kolay gelsin

DAYTONA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Savaş Şahin
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Selam bende de Daytona var ve ilk sahibiyim. İlk zamanlar ile şimdiki arasındaki farkı tahmin bile edemezsin. Öncelikle iyi bir tercih yapmışsın baştan söyleleyim. Makinenin lastik havalarını ayarlamak ile işe başlamalısın. Ön teker yerindedir(maşayı ortalamıştır) ancak arka teker zincir ve tek taraflı fren nedeni ile özellikle motorun arkasına geçip baktığında sağ tarafa doğru gittiğini göreceksin. Bunuda düzelttirki lastik izin düz çıksın. Karbüratör ayarını yani senkronunu yaptırmazsan silindirin biri daha fazla çalışıyordur ve buda denge ve dolayısı ile vibrasyon sorunu oluşur. Tüm bunları hallettikten sonra hiç bir fark yoksa ki normal şartlarda olması gerek, sibop ayarını yaptır. Makine sıkı siboplar nedeni ile çok zorlanır ve vibrasyon yapar. Sorununu bu işlemler çözer diye düşünüyorum.

Kolay gelsin
    The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
    Bad riders can not see those days.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkeze Selamlar, Uzun süredir foruma giriş yapamadım. Bu arada bende bir Daytona 350 aldım.

Wolker soruna gelince motorunu 200km de almışsın. Buda yeni bir motor anlamına geliyor. Sadece daytona için değil tüm motorlarda motosiklet yeni alındığında vidalar vibrasyondan gevşer. Ayrıca motor içindeki pistonlar yüksek devirlerde başlangıçta haddinden fazla titreşim yapabilir. Daytonada balansör mevcut. Titreşimi %50 azaltıyor. çözümü için periyodik bakımlar sırasında ustalar genelde bilir ama sen yineden hatırlat tüm vidaları gözden geçirsin. Ayrıca yanlış bilmiyorsam segmanlar titreşime en çok sebep olan şeylerden biri. Buda kontrol edilmesi gerekebilir.Bunun dışında lastiklerin hava basıncını lastik üzerindeki değere göre ayarlamalısın. Buda titreşim seviyeni dengeleyecektir.

Keyifli şürüşler.

RidersOnTheStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan
    solutions center management
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu konuyu sabitleyin bence çok detaylı bilgiler var nerelerden dolaşıp nerelere gelmiş bilgi edinilmesi gereken birçok şey mevcut teşekkürler hepinize

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Daytona yada spyder kullananlar 100km kaç litre yakıyorsunuz? Paylaşabilir misiniz? Ben geçen 6 yaktım şok oldum.Bana ideali 4-4,5 gibi geliyor. Ona göre Karbüratöre ayar çekeceğim.

Ayrıca Daytonanın kullanma klavuzuna ihitiyacım var. Elinde dijital olan varmıdır?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytona yada spyder kullananlar 100km kaç litre yakıyorsunuz? Paylaşabilir misiniz? Ben geçen 6 yaktım şok oldum.Bana ideali 4-4,5 gibi geliyor. Ona göre Karbüratöre ayar çekeceğim.

Ayrıca Daytonanın kullanma klavuzuna ihitiyacım var. Elinde dijital olan varmıdır?
    Merhaba Önder Daytona nan hayırlı olsun
    250 cc ler 100 km de ortalama 4 lt
    350 cc ler 100 km de ortalama 4,5 - 5 lt yakar

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkçe olarak yok bildiğim kadarıyla..
    http://www.johnnypag.ca/motorcycles/...vicemanual.pdf

Sayfa 25 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)