dostum öncelikle aramıza hoşgeldin .keşke tanışma başlığı altında kendinden bahsetseydin neyse sorularına elimden geldince cevap .öncelikle ben ve 3 arkadaşım doytona kullanıyoruz senin anlattıklarını bizlerde düşünüyoruz
1 koruma demiri : normalde motorda bulunak ayaklıklar koruma demiri görevini görüyor fakat daha güvenli olsun istesen benim şöyle bir düşüncem var.artçı kısnında kenarlarda metal cubukları bağlayan vidalara var. cbr lerde olan 4 5 cm dısarı cıkcak şekilde lamaları o vidalara bağlamak en şıkıdır atmak .bundan başkada koruma demiri atılmaz sanırım.ayrıca motorland aynı koruma demiri işini banada söyledi ama bana biraz hikaye gibi geldi kendin bak çaresine bence
2 ön cam : bugun motolarnda kısısel bakım için gittimde orda boşta bir öncam vardi elimde motorumnun önüne tutum söyle bi yakıştı baya s,sanırım dragstar camıyıdı .direksiyonca camı ilave edecek yerler yapılmış önceden yani öyle bi sorunu yok motorların .yarın ilgili yerin bağlama vida yerlerinin bi resmini çakip atarım
3.çanta. evet bende çantaları fazla yakıştıramıyorum bi arkdaş taktırdı çanta ama benim fazla hoşuma gitmedi o yuzden illa çanta diyorsan özel ebatlarda çanta diktir derim bi ölçğ vermek gerekirse normal yan çantaların 3/2 si kadar büyüklük kafidir
4 sormadın ama ilerde soracağını tahmit ediyoum peşin cevap veriyim koltukların uzun yollarda rahatsız edici olması .aramızda o soruna henüz çözüm bulan olmadı boş olduğujm bir ara moto saydan fiyat ve model almayı düşünüyorum eğer sen benden önce davranırsan .bunu bizlerlede paylaş
son olarak sanırım ist desin bizde ağırlık daytona olmak üzere regal gurubu olarak hafta sonlar toplu sürüş keyifleri yapıyoruz sende bizlere katılabilirsin salıcakla kal
Bilgilendirme için teşekkürler![]()

kawasaki ninja 250r
istanbul
B Rh (-)