Daytona ve Spyderlerin Lastikleri konusunda merak ettiklerinizi
http://www.csttires.com/Products.aspx linkinden öğrenebilirsiniz.
Dytona ve Spyderda C6011 modeli kullanılıyor.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Daytona ve Spyderlerin Lastikleri konusunda merak ettiklerinizi
http://www.csttires.com/Products.aspx linkinden öğrenebilirsiniz.
Dytona ve Spyderda C6011 modeli kullanılıyor.
Konu CELİL tarafından (22.April.2011 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.
YOK
İstanbul
B Rh (+)300Km beklemeden yağ değişimini yaptırmanızı tavsiye ederim.
Yok
Kocaeli/İstanbul
A Rh (+)Merhaba demek istiyorum öncelikle hepinize bende motor sevdası önceleri pek yoktu ama sonra sonra oluştu ve RR gerçekten hoşuma gidiyor etkisi de çok oldu bu tarz motordan hoşlanmamda.Neyse bu kısım masallav masallav..
Şimdi sormak istediğim şey acemilere motorsiket sürmeye başlayacaksan hep cbr 125 diyorlar.Ama ben zerre kadar hoşlanmıyorum tarzından.RR'lara bakınca da 250 serisi hoştu.Ama daytonayı gördüm ve noktayı koydu.Ben daytona ile başlayabilir miyim başlayamaz mıyım.Bu zamana kadar elim gidon görmedi.
Yani cbr ile başlayıp sonra satması ondan sonra RR alması,sonra bu süre zarfında zevk almamak felan eklenince RR alıp gerekirse eğitimlere mi gitsem diye düşünüyorum.
Bazı yerler komik gelebilir size.yada yazım uzun şimdiden pardon ama kafam karışık biraz işte.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin
Öncelikle şunu söylemeliyim Daytona 2,5 mt civarı uzun bir araç ve kullanımı Shadow,İntruder,Harley Davidson lara benzer ve epey de güçlü bir makina ve üzerine oturduğunda 250 kg dan fazla bir ağırlığı olur.Böyle bir motorsiklet ilk başlayan birisi için biraz fazla iri gazı yanlışlıkla kaçırdığın zaman olacakları düşünemiyorum yazık olur verdiğin paraya bence Regal Raptorun 125 cc çift silindirlik modelinden başlayıp iyice öğrenip ustalaştıktan sonra sonra Daytona'ya geçmen hem kesene hem de sağlığına faydalı olacaktır.Şunu unutma "Bu güne kadar düşmedim" diyen motorcu yalan söyler.
Esen kal.
YOK
İstanbul
A Rh (+)uzun bir süredir (bir tanecik unicorn' umu bir kaç yıl evvel içine düştüğüm ekonomik sıkıntılar nedeniyle satmak zorunda kaldığımdan beri) hem iki teker sevdasından hem de bu sevdayı paylaştığım sizlerden ayrı kalmıştım... işlerimi yavaş yavaş yola koymaya başlamam üzerine asıl olarak sahibinden.com üzerinde 12.000 TL' ye kadar ikinci el japonlara bakarken, bir de öylesine Regal Raptor' e bakayım demem üzerine daha önce "getirilmeyeceği" söylenen yeni bebekleri (Spyder, Daytona & Bobber) gördüm ve resmen dibim düştü, yüksek hacimli japon cruiser sevdam da başlamadan bitti... (aradığım fiyat aralığında hep aynı marka/modellerin bulunması ve model yıllarının epeyce eski oluşu da en büyük etkeni oldu sanırım, eskiden böyle değildi halbuki...)
artçı mevhumundan öteden beri hazzetmediğim (her kim olursa olsun fark etmeksizin) ve görünümü itibariyle de bir anda çarpıldığım için Bobber' dan yöne fena halde meyletmiş vaziyetteyim, ancak vaktiyle yaşanan belirsizliklerin halen devam ettiğini görmek de (distribütör, servis, yedek parça, aynı marka/model makinalar arasında yaşanan kalite farkları vs) epeyce bir canımı sıktı...
açıkçası tam olarak karar verebilmiş değilim halen daha, fakat bir anlık gaz sonucu muhtemelen kendimi bayide bulup bir Bobber edinecek gibi duruyorum şu an için...
hakkımızda hayırlısı, bu vesileyle tekrar aranıza dönüp grup sürüşleri ve buluşmalara katılmak da güzel olacaktır sanırım...
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba ahmet can aramıza hoş geldin
ilk başlanıç makinası olarak daytona diğer makinara göre kilo ve boy fazlalığı olduğundan kontrolu tecrübe ister ama başlamadan hondanın sürüş eğitimi gibi profesyonel eğitim alırsan imkansız değil yinede daha küçük kasalı 125cc veya 250 cc makinayla başlarsan çok daha kolay ve risksiz olur herhangi bir makina almadan çevrende veya bayiide makinarın üzerine otur ağırlıklarını tart kendine güveniyorsan eğitim alarak seçtiğin makinayla başla![]()
Konu CELİL tarafından (28.April.2011 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba onur seninde çök iyi bildiğin gibi motor tarzını ve gönlünün beğendiği makinayı buldunmu gerisi önemsiz olur regal raptor un distribütörü piyasadaki en oturmuş firmalardan biri parça olarak sadece rr değil farklı markalarında parçalarını dışarıdan getiyor o yüzden dışarıdan sürekli parça geliş kanalı açık kalıyor servis sorunuda yaşamıyoruz tabii makinalar yeni hangi parçaların çok taleb edildiğine göre stok oluşma süreci olacaktır buda aksesuar parçalarında ufak beklemelere sebep olabilir fakat yürür parçaların hepsi diğer kasalarla aynı olduğundan yürür parçalarda sıkıntı olmaz hepsi birbirine uyuyor bence gönlümdeki makinayı buldum diyorsan hiç bekleme![]()
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)http://www.bisikletcim.com/store/Pro...ype=Details#pt
bu site nasıl? kargo bedava.. 6900tl fiyat vermiş alınır mı? ne dersiniz?
Diğerinde 7250TL
http://motorland.com.tr/product.php?id_product=94
Konu guento tarafından (28.April.2011 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)