15 dk önce kullanıcı ismi marcos olan apoyla konuştum kağıthanede bi otodöşemecide koltuğunu yaptırıyormuş işlem bitince burdan rsimleri paylaşır görürüz takribi fiyat olarakta 60 70 tl gibi bişi dedi..bakalımm
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)15 dk önce kullanıcı ismi marcos olan apoyla konuştum kağıthanede bi otodöşemecide koltuğunu yaptırıyormuş işlem bitince burdan rsimleri paylaşır görürüz takribi fiyat olarakta 60 70 tl gibi bişi dedi..bakalımm
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ve APO ilk modifiyeyi yaptı işçiği çok güzel görünüyor rahatı nasıl![]()
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Orijinal sele üzerindeki kaplama tamamen söküldü mü? Yoksa mevcut kaplama üzerine sünger+suni deri şeklinde ilave bir kaplama mı yapıldı? Hayırlı olsun bu arada..
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)üzerindeki suni deri söküldü, üst kısmına ince sünger, yanlara kalın sünger koydurdum, çok güzel oldu, istersen heryerine kalın sünger koyabilir ama ben istemedim, çok hoş oldu ben beğendim, benide tek teker zekai abi götürdü oraya, ilgilenen arkadaşları oto döşemeci hasan ustaya götürebilirim, baya uygun fiyat veriyor, adam ustalığını konuşturuyor, işçiliği benimde hoşuma gitti, 50 TL ye hallediyor.
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
V strom
istanbul
0 Rh (+)apo hayırlı olsun peki.farklı kapmalam modelleri varmı acep deri üzerine
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Daytona'nın 1000 bakımına giden var mı? Hava filtresi+yağ değişecek diye aklımda kalmış. Başka değişen oldu mu ve ücret ne kadar tuttu?? Ve 1000 bakımından sonra makinenin son süratini deneyen var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)