Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şanzuman dağıtan 2005 model 250 kartal gidon 47.000'deki raptorum 4. vitesde 120 km hız'a rahatlıkla çıkıyor ve titremede rahatsız edecek seviyede değildi. ayriyetten antalyada havalimanına giderken hafif eğimli bir yol var ve 4. vitesde yol eğimli olduğu için zorlanmadan 130 135 km hız'a çıkıyordu ama vibrasyon makinası oluyordu.

neden hiç 5. vitesden bahsetmiyorsun derseniz 5. vitesim yoktu :D arızalıydı.

120 130 km hızlara rahatlıkla çıkıyor bu motorlar ancak iyi açılmış olması gerekiyor. ve 130 üzeri hız görmek isterseniz ki tavsiye etmem. hafif eğimli olması gerekiyor

dediğim gibi haddinden fazla hızlara gelmiyor bu makinalar. 5. vitesde 110 115 km hız gayet yeterli keyifli keyifli ilerleyin

125 km hız ve fazlası bu makinalar için çok tehlikeli zaten o hıza çıkın 5 dk dan az bir süre ilerleyin inin hiçbir yerinizi hissetmeyeceksinizdir.
Bazılarında hız göstergesi arızası oluyor diye duydum..Ya fazla ya az gösteriyormuş... Ama bir makinenin 140'ı görebilmesi-kısa bir süre için de olsa- iyi..Uzun yolda sürat gerektiren durumlar oluyor..Fakat dediğin gibi..Ben de güvenmiyorum. ABD'de makine hakkında bir motorcunun test yorumunda hızın 155-160'a çıkabildiğini, ama tavsiye etmem dediğini hatırlıyorum.. Bu arada yeni 350 lerde vibrasyon olayı daha az, balansör eklenmiş