Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazılarında hız göstergesi arızası oluyor diye duydum..Ya fazla ya az gösteriyormuş... Ama bir makinenin 140'ı görebilmesi-kısa bir süre için de olsa- iyi..Uzun yolda sürat gerektiren durumlar oluyor..Fakat dediğin gibi..Ben de güvenmiyorum. ABD'de makine hakkında bir motorcunun test yorumunda hızın 155-160'a çıkabildiğini, ama tavsiye etmem dediğini hatırlıyorum.. Bu arada yeni 350 lerde vibrasyon olayı daha az, balansör eklenmiş

haklısınız çinli motorların neredeyse alayında yanlış gösterme payı vardır ve çoğu abartı denecek kadardı benim motorsikletimde bi kaç km fark ediyordu honda cbf ile test'ini yaptım suzuki marka sx4 araba ilede yapmıştım 3-5 km fark ediyor oda önemli değil zaten ki yukarıda verdiğim değerlerde sapma payını düşüpte verdim ;)

110 115 fazlasıyla iyi ilerisi fantayize kaçar yaptığınız o hızlardada ahış şahım haz vereceğini sanmıyorum o titreşimden sonra

155 160 Km hız'a bu motorların çıkabileceğini düşünmüyorum en azından TR'ye verilen modellerden yana düşünmüyorum belki fabrikasyon olarak yurtdışına extra paketler içinde veriliyorlarda olabilirler

misal araba satın alırkenki paket işlemi gibi
açık hava flitresi :P
supercharger ( olabilir)
seramik 350cc pistonlar ( 250'liliğe karşın paket )
performans dişlileri vs

bunları burada taktıralabilir ancak firması birebir uyumlu olarak üretiyorda olabilirler..