Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 13 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 130 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında dediğin doğru BMW'yi alanlar ya kronik BMW bağımlısı(sabit fikirli kesim) ya da büyük motorlarda yeni tecrübe kazanan (maddi açıdan rahatlamış-hem de bayağı rahatlamış-ikinci el 25.000 den aşağı yok) kişiler.. Yoksa BMW sorunlu makine.. Elektrik aksamı problemli, daha başka sorunlar da duydum.. tanıdığımda 2010 F650GS var 3000 km de filtreden yağ sızdırıyordu.
    BMW ile ilgili her yerden şikayet yagıyor almanya merkeze kadar şikayet edenler var ama sonuç yok türkiyedeki problemler avrupada olsa adamı bitirirler onlarda biliyor burası türkiye hiç birşey olmaz devammm

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Makinenin azami sürati nedir? Hiç denedin mi?
    denemedim abi daha dğorusu deneyemedim 115 i gördüm 130 u göen arkadaş var ,tahminim iyice açıldıktan sonra 140 ı geçer diye düşünüyorum

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemedim abi daha dğorusu deneyemedim 115 i gördüm 130 u göen arkadaş var ,tahminim iyice açıldıktan sonra 140 ı geçer diye düşünüyorum
    Web siteside (orijinal web sitesi) 250'liğin azamisi 110 olarak geçiyor, 110 u geçmesi zor, ama nadiren 125'i gördüğümü hatırlıyorum(İstanbul-Silivri arası otobanda)....Sitede bunun azamisi 140 olarak geçtiğini göre ıkına sıkına 150'yi geçmesi gerek..
    Asıl merak ettiğim kafadan yenen rüzgar.. Ön cam gerekliliği meselesi

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    1 2 hafta içinde bende kırllarerili yolunda bir deneme yapmayı düşünüyorum.bakalım nolcak .kaskın uçması ise ayrı bi ızdırap hele yarım açık kaskın varsa benim gibi işin zor .birden panik olur hızı düşürüyon ,noluyon lan bu kaska kafamı koparacak diyorsun ,arada da elinle düzetmeye çalışıyorsun

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şanzuman dağıtan 2005 model 250 kartal gidon 47.000'deki raptorum 4. vitesde 120 km hız'a rahatlıkla çıkıyor ve titremede rahatsız edecek seviyede değildi. ayriyetten antalyada havalimanına giderken hafif eğimli bir yol var ve 4. vitesde yol eğimli olduğu için zorlanmadan 130 135 km hız'a çıkıyordu ama vibrasyon makinası oluyordu.

neden hiç 5. vitesden bahsetmiyorsun derseniz 5. vitesim yoktu :D arızalıydı.

120 130 km hızlara rahatlıkla çıkıyor bu motorlar ancak iyi açılmış olması gerekiyor. ve 130 üzeri hız görmek isterseniz ki tavsiye etmem. hafif eğimli olması gerekiyor

dediğim gibi haddinden fazla hızlara gelmiyor bu makinalar. 5. vitesde 110 115 km hız gayet yeterli keyifli keyifli ilerleyin

125 km hız ve fazlası bu makinalar için çok tehlikeli zaten o hıza çıkın 5 dk dan az bir süre ilerleyin inin hiçbir yerinizi hissetmeyeceksinizdir.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzuman dağıtan 2005 model 250 kartal gidon 47.000'deki raptorum 4. vitesde 120 km hız'a rahatlıkla çıkıyor ve titremede rahatsız edecek seviyede değildi. ayriyetten antalyada havalimanına giderken hafif eğimli bir yol var ve 4. vitesde yol eğimli olduğu için zorlanmadan 130 135 km hız'a çıkıyordu ama vibrasyon makinası oluyordu.

neden hiç 5. vitesden bahsetmiyorsun derseniz 5. vitesim yoktu :D arızalıydı.

120 130 km hızlara rahatlıkla çıkıyor bu motorlar ancak iyi açılmış olması gerekiyor. ve 130 üzeri hız görmek isterseniz ki tavsiye etmem. hafif eğimli olması gerekiyor

dediğim gibi haddinden fazla hızlara gelmiyor bu makinalar. 5. vitesde 110 115 km hız gayet yeterli keyifli keyifli ilerleyin

125 km hız ve fazlası bu makinalar için çok tehlikeli zaten o hıza çıkın 5 dk dan az bir süre ilerleyin inin hiçbir yerinizi hissetmeyeceksinizdir.
    Bazılarında hız göstergesi arızası oluyor diye duydum..Ya fazla ya az gösteriyormuş... Ama bir makinenin 140'ı görebilmesi-kısa bir süre için de olsa- iyi..Uzun yolda sürat gerektiren durumlar oluyor..Fakat dediğin gibi..Ben de güvenmiyorum. ABD'de makine hakkında bir motorcunun test yorumunda hızın 155-160'a çıkabildiğini, ama tavsiye etmem dediğini hatırlıyorum.. Bu arada yeni 350 lerde vibrasyon olayı daha az, balansör eklenmiş

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bazılarında hız göstergesi arızası oluyor diye duydum..Ya fazla ya az gösteriyormuş... Ama bir makinenin 140'ı görebilmesi-kısa bir süre için de olsa- iyi..Uzun yolda sürat gerektiren durumlar oluyor..Fakat dediğin gibi..Ben de güvenmiyorum. ABD'de makine hakkında bir motorcunun test yorumunda hızın 155-160'a çıkabildiğini, ama tavsiye etmem dediğini hatırlıyorum.. Bu arada yeni 350 lerde vibrasyon olayı daha az, balansör eklenmiş

haklısınız çinli motorların neredeyse alayında yanlış gösterme payı vardır ve çoğu abartı denecek kadardı benim motorsikletimde bi kaç km fark ediyordu honda cbf ile test'ini yaptım suzuki marka sx4 araba ilede yapmıştım 3-5 km fark ediyor oda önemli değil zaten ki yukarıda verdiğim değerlerde sapma payını düşüpte verdim ;)

110 115 fazlasıyla iyi ilerisi fantayize kaçar yaptığınız o hızlardada ahış şahım haz vereceğini sanmıyorum o titreşimden sonra

155 160 Km hız'a bu motorların çıkabileceğini düşünmüyorum en azından TR'ye verilen modellerden yana düşünmüyorum belki fabrikasyon olarak yurtdışına extra paketler içinde veriliyorlarda olabilirler

misal araba satın alırkenki paket işlemi gibi
    açık hava flitresi :P
    supercharger ( olabilir)
    seramik 350cc pistonlar ( 250'liliğe karşın paket )
    performans dişlileri vs

bunları burada taktıralabilir ancak firması birebir uyumlu olarak üretiyorda olabilirler..
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısınız çinli motorların neredeyse alayında yanlış gösterme payı vardır ve çoğu abartı denecek kadardı benim motorsikletimde bi kaç km fark ediyordu honda cbf ile test'ini yaptım suzuki marka sx4 araba ilede yapmıştım 3-5 km fark ediyor oda önemli değil zaten ki yukarıda verdiğim değerlerde sapma payını düşüpte verdim ;)

110 115 fazlasıyla iyi ilerisi fantayize kaçar yaptığınız o hızlardada ahış şahım haz vereceğini sanmıyorum o titreşimden sonra

155 160 Km hız'a bu motorların çıkabileceğini düşünmüyorum en azından TR'ye verilen modellerden yana düşünmüyorum belki fabrikasyon olarak yurtdışına extra paketler içinde veriliyorlarda olabilirler

misal araba satın alırkenki paket işlemi gibi
    açık hava flitresi :P
    supercharger ( olabilir)
    seramik 350cc pistonlar ( 250'liliğe karşın paket )
    performans dişlileri vs

bunları burada taktıralabilir ancak firması birebir uyumlu olarak üretiyorda olabilirler..
    Bugün 1000 bakımı için servise gittiğimde makineyi biraz gıdıkladım, Başakşehir-Havaalanı yolunda 130'u gördüm,çok rahat tırmandı, fakat trafik yoğun olduğundan bıraktım.. Tam anlamıyla deneme imkanım olmadı..

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bugün 1000 bakımı için servise gittiğimde makineyi biraz gıdıkladım, Başakşehir-Havaalanı yolunda 130'u gördüm,çok rahat tırmandı, fakat trafik yoğun olduğundan bıraktım.. Tam anlamıyla deneme imkanım olmadı..

zaman zaman çıkartın o hızlara uzun gitmeyin motorun ciğerini açın

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Motorumun (titreme şeklinde) öten arka balata problemini çözmek için balata spreyi sıkıp test turu attığımda sinyallerimin çalışmadığını gördüm.. Balata sesi de kesilmedi..
    Balata için tek çözüm balatayı kaliteli olanla değiştirmek galiba..
    Sinyallerse bugün tekrar turladığımda ne hikmetse çalıştı.. Çalışmadığı zaman sinyal düğmesini sağa ya da sola oynattığımda sinyal 1 kez yanıyor, arkası gelmiyor veya bazen de hiç yanmıyor.. Gerçi yarın servise uğrayacağım ama aklım takıldı..

Sayfa 13 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)