Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10

daytona vs spydr

kafanıza bir silah dayasalar ve seçim yapmak zorunda kalsalar , sebebsiz olarak ilk hangisini secerdiniz not:kusura bakmayın arkadaşlar kararsızım ,kendimle çelişiyorum sizlerinde fikrini almak istedim.

sir82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Koçak
    Montaj personeli
     Regal Raptor 250 DADYW
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ben Daytona yı seçerdim söylediklerine göre vibrasyon takozu sayesinde titreşim azaltılmış ayrıca görüntüsü çok ama çok hoş bobber tarsı biraz hele gri ve siyah çizgili olana bitiyorum orta boy da olanlar için ideal bi şasesi var Daytona nın görüntüsü de harika fakat uzun gidon biraz manevra sorunu yaratır gibime geliyor ve eğer boyun 1.70 altındaysa ayakların debriyaj la frene kısa kalır

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı sir82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Daytona yı seçerdim söylediklerine göre vibrasyon takozu sayesinde titreşim azaltılmış ayrıca görüntüsü çok ama çok hoş bobber tarsı biraz hele gri ve siyah çizgili olana bitiyorum orta boy da olanlar için ideal bi şasesi var Daytona nın görüntüsü de harika fakat uzun gidon biraz manevra sorunu yaratır gibime geliyor ve eğer boyun 1.70 altındaysa ayakların debriyaj la frene kısa kalır
    Daytona 350 ve Spider 350 nın motorlarında ve 250 liklerin siyah bloklularında "Balansör" var motorun içinde titreşimi engelleyici ek bir parça.yeni Johny pag tasarımı siyah bloklu dd250e-9b lerde de balansor var ama Spider 250 de yok.
    Bu nedenle Titreşim yok gibi Spider in gidonu Daytonaya göre sürücüye daha yakın fakat Spider in dönüş açısı daha fazla maşa daha uzun ve önde olduğu için.Daytona nın manevra kabiliyeti Spider den daha iyi her ikisini de bizzat denedim.
    Debriyaj ve frenleri her iki modeldede kısa boylularda kullanabilir o kadar uzak olduklarına bakmayın.

sir82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Koçak
    Montaj personeli
     Regal Raptor 250 DADYW
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytona 350 ve Spider 350 nın motorlarında ve 250 liklerin siyah bloklularında "Balansör" var motorun içinde titreşimi engelleyici ek bir parça.yeni Johny pag tasarımı siyah bloklu dd250e-9b lerde de balansor var ama Spider 250 de yok.
    Bu nedenle Titreşim yok gibi Spider in gidonu Daytonaya göre sürücüye daha yakın fakat Spider in dönüş açısı daha fazla maşa daha uzun ve önde olduğu için.Daytona nın manevra kabiliyeti Spider den daha iyi her ikisini de bizzat denedim.
    Debriyaj ve frenleri her iki modeldede kısa boylularda kullanabilir o kadar uzak olduklarına bakmayın.
    Boy konusunda sıkıntı yoksa o zaman aklımdaki gereksiz tabu yıkılmış oluyor bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    imkanın varsa bende DAYTONA derim rona çok güzel açıklamış
    benim boyum 1-68 SPAYDER in pedallarına ayaklarımın ucuyla basabiliyorum buda kullanımda denge sağlamayı zorlaştırıyor ama DAYTONAYA ayaklarım tam oturuyor

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    arkadaşlar,koruma demiri olmayan bu moto için 7000 tl fazla değilmi?
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,koruma demiri olmayan bu moto için 7000 tl fazla değilmi?

Her şeyi için deger Harley'in yanında bile kendisine baktırıyor Harley Sportster 883 ün yanına koyduk daha çok dikkat çekti Çarşamba günü test edildi.
    ayrıca koruma demirine gerek yok ayaklıkları aynı işe yarıyor.Bu sefer yapmışlar arkadaşım test etme fırsatın varsa bir dene derim.Pişman olmazsın

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bende başta şüphe duydum ama rona nında dediği gibi ayaklıklar koruma görevinide üstlenmişler

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bak şimdi Yarın için tam spyder 350de karar kılıyordum, şimdi daytona 350 çıktı... Gidip deniim ikisinide bakalım hanigisi daha rahat gelirse onu alırım kısmet) Denildiği gibi "Daytona nın manevra kabiliyeti Spider dan daha iyi" ise yeni başlayan biri için Daytona daha iyi değil mi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi Yarın için tam spyder 350de karar kılıyordum, şimdi daytona 350 çıktı... Gidip deniim ikisinide bakalım hanigisi daha rahat gelirse onu alırım kısmet) Denildiği gibi "Daytona nın manevra kabiliyeti Spider dan daha iyi" ise yeni başlayan biri için Daytona daha iyi değil mi?
    evet daytona dar manevralarda spyderden daha iyi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)