| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
rr 250 spyder
istanbul
A Rh (+)
Regal Raptor Spyder 250 2011
İstanbul
0 Rh (+)Herkese selamlar,
Forumu bir süredir takip etmeme rağmen ilk mesajımı yazıyorum. Yüksel Bey'e kapora veren 11 kişinin içinde ben de varım ve heyecanla Spyder 250E-10 motorların gelmesini bekliyorum. Motorlar Mayıs 15'de gelecek derken, Haziran 15'e kaldı. İnşallah gümrükte de çok beklemez ve daha fazla vakit kaybetmeden motorlarımıza kavuşuruz.
Spyder benim de ilk motorum olacak. Uzun bir karar aşamasından sonra, (İkinci el bir japon mu, yoksa sıfır çinli mi??) artık daha fazla düşünmek istemedim ve kaporamı verdim. Şimdi kafam rahat bekliyorum. Ehliyet için 2 Temmuz'daki yazılı sınava, 30 Temmuz'da pratik sınava gireceğim. Ağustos başında ehliyet alana kadar trafiğe kapalı alanda bol bol pratik yapmayı umuyorum.
Bol bol görüşmek dileğiyle..
rr 250 spyder
istanbul
A Rh (+)hayırlı olsun şimdiden spyder benimde ilk motorum olucak.ehliyetimi geçen yaz aldım bu arada fırsat buldukça pratik yapmaya çalıştım.bir an önce haziran 15 olsada kavuşsak .bence en iyi kararı vermişsin bende uzun süre araştırmadan sonra bu makineyi gördüm ve nutkum tutuldu bundan 10 sene evvel easy rider filmini izlemiş ve görüntü olarak uzun maşalı motorsikletlere hayran olmuştum birde geçen hafta spyder 350 ye oturma fırsatını yakalıyınca bayıldım.
geriye 25 gün kaldı biraz daha sabır bol bol görüşmek üzere

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)makinayı bekleyen arkadaşlar allah sabır versin en zor şey helede biz turlar düzenleyip resimleri koydukça sizin işiniz dahada zorlaşıyordur ama az kaldı bizlerde sizlerin biran evel makinalarınızı alıp aramıza katılmanızı sabırsızlık bekliyoruz![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)noldu hacılar bu topiğe bilgi alan toz oldu sanırım . hani deneyimler hani nerde bu insanlar epi topu buraya kadarmıydı .....
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)bekleyen derviişin durumu inşaallah mutlu sonla biter ;DDD yoksa biliosunuz
heee bu arada gezilere beklerizz,,,,,,,,,,,,,
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)