Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı onki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün zaten zamanı gelmişken hemde şıkırtıyı bulurum ümidiyle , bujileri değiştirdim, yağı değiştirdim, hava filtresini temizledim, frenleri kontorl ettim, civataları bi kontorl ettim, zinciri ayarladım, yavaş giderken iyiydi, 3.vitesten sonra zincir şakırtısı herhalde, rahatsız edici bir ses başlıyor, zincir gergin ise bunu yaparmı acaba?
    Zincirin ömrünü tüketen hatta kopmasına yol açan nedenlerin başında gerginlik gelir gergin zincir kendini aşındırması dışında ön ve arka dişlilerin ömrünü de bitirir dişliler yerinden oynayabilir veya fırlayabilir.Bunun sonucunda sürat arttıkça ses yapar.Bu durumlara sebep olmamak için en azından haftada bir kez zincir gerginliğini kontrol etmek gerek.Zincirin uzun ömürlü olması için esneme payının 1,5-2 cm yukarı aşağı oynayacak şekilde olması ve her 1000 km de bir temizlenip yağlanması gerekir.
    İyi sürüşler

onki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur
    Finans
     Korkut
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bakalım cumartesi günü bir eğitim varmış, saat 5 den sonra beşiktaş Ali usta ya bir göstereyim, ben hep mustafa nın oraya gidiyordum ama bu sefer Ali usta yı bir deneyeyim, eğiyim de mecidiyeköyde zaten. Ali Usta nın yeri beşiktaş merkez de mi arkdaşlar? (KARTAL ın oralarda) Bilen varsa kabaca tarif edebilrmi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,922
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı onki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım cumartesi günü bir eğitim varmış, saat 5 den sonra beşiktaş Ali usta ya bir göstereyim, ben hep mustafa nın oraya gidiyordum ama bu sefer Ali usta yı bir deneyeyim, eğiyim de mecidiyeköyde zaten. Ali Usta nın yeri beşiktaş merkez de mi arkdaşlar? (KARTAL ın oralarda) Bilen varsa kabaca tarif edebilrmi?
    ali ustanın yeri üsteki linkinde krosi ve tel var ama
    kabaca balmumcudan beşiktaşa inerken yıldıza gelmeden sağdan fulya ihlamur kasrına yol ayrılıyor ayrımdan gir az ileride sait çftçi saglık ocagı var önünden geç saga arka sokagına gir az ileriden sol yolu takip et az ileride yol ayrımından sağa dön orada sağda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)