Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

onki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur
    Finans
     Korkut
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar sorun egzosun içinden son susturucunun oradanmış, mustafa bi parça kayankladı oraya sesi kesti. Fakat bi şehirlerası yol gittim geldim, sanki ufak ufak yine ses çıkmaya başladı , yine gittim mustafa bu sefer de tam susturucuların ortadaki orta petek dağılmış egzos değişecek artık dedi. Egzostan şıkırtı gibi gelen sesi ilk etapta bir kaynak ile Mustafa usta çözüyor bilginize...

my_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Metin YILMAZ
    Grafiker
     Regal Raptor DD250 E-9
     Giresun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi kusura bakmaa konuyu takip edemedim bizim egsozların içinde 3-4 kısmında susturucu var usta onu çekiçle alttan ufaktan tıklata tıklata vuruyo yerlerini tespit ediyo sonra akıllı vida dediği perçin sanırım alttan sabitliyo sorun bitiyo. eksoza vurulan kaynak eksozun ömrünü bitiriyor ve sarartıyor. benim aldığım egsozlar daha 2 haftalık ve motora aldıktan sonra 5 defa binebildim ve şu an yeni egsozlar dan ses geliyo ) o kadar dandik yani . Yukardaki bahsettiğim olayı ben yaptırmadım sadece lifan bisana yapılırken gördüm %100 işe yarıyor bi boş zamanımda bende yaptıracam fotoğrafını atarım. saygılarımla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)